Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jak spedzacie w tym roku Sylwestra?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 31.12.2007 17:42

zygmunt napisał(a):Na "Białej sali'' niestety : :)

Byś się wstydził. :!: To jest "niestety" :?: Ja marzę o takim czymś ....... i (oby nie zapeszyć) być może ( choć znając życie, może jeszcze być różnie, oby nie) wreszcie będę sam z małżonką. W mieszkaniu, cudny nastrój, ... Bez chmury dymu, bez wrzasku (czasem debilnego), bez zapitych "mord" .... bo Nowy Rok. Jedno co dobre na balu, to tańce. Ale to ma być bal a nie spęd gdzie tłoczno jak na Krupówkach lub Marszałkowskiej. Kilka razy byłem na balu (tak z 5-7 ), reszta byłem na "balu". Różnica jest. ( na tych balach byłem .....bo trzeba było być, zabrakło odwagi aby odmówić)
Ponadto do zabawy sylwestrowej mam stosunek - "bylejaki", jest bo jest. Kiedyś miał być w sylwestra ..... koniec świata. Zawsze jakieś dziwne skojarzenia. Etam .... najlepiej to dobre grono znajomych lub rodzinnie. W myśl zasady.. " nie ważne gdzie, ważne z kim".
Pozdrawiam.
ps. jeżeli miałbym sobie zamarzyć ..... to moim marzeniem jest gdzieś w plenerze, na stoku, w chatce bieszczadzkiej - oczywiście dobre grono znajomych. To by było TO. Na bal każdy może sobie pójść a tam nie każdy ma odwagę.
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 31.12.2007 19:40

:D :D troszkę może przesadziłeś , kochać , ale umiar , fajnie jest ze wszystkimi . Pozdrav Andreas
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 31.12.2007 19:44

:D SORRY :) jestem rozdarty, a wydawało sie niedawno że już nic mi nie moze zagrażać :)
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 31.12.2007 19:46

:D Dużo zdrowia dla wszystkich naszych , dla naszych Cromaniaków
carnivalka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) carnivalka » 31.12.2007 20:47

W domku,i nie byłoby to wielkie nieszczęście,ponieważ tak jest prawie zawsze.Ale bez dzieci to jest dopiero tragedia.

Wszelkie życzenia do spełnienia dla Was wszystkich.
Andreas
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andreas » 31.12.2007 22:06

:D :D dzięki :) :) :)
Guzior
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Guzior » 01.01.2008 11:34

Teraz to już przed kompem z puszką Heinekena w jednej i z myszką w drugiej ręce. :D :D :D Rok Anno Domini 2007 przeszedł do historii.
Jola L-G
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jola L-G » 12.01.2008 00:39

Zostały do Sylwestra 353 dni - więc jeszcze nie mam planu, zresztą rzadko kiedy planuję coś z wyprzedzeniem większym niż 14 dni.
keruj7
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) keruj7 » 13.01.2008 10:51

W tym roku spędziłem niesamowitego Sylwestra na białej, sterylnej sali Oddziału Klinicznego Chorób Serca i Naczyń Krakowskiego Szpitala Specjalistycznego im. Jana Pawła II lecząc się po zawale serca. Jestem wdzięczny wielu osobom że jednak żyje. :)
Poprzednia strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Jak spedzacie w tym roku Sylwestra? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone