A jeśli chodzi o ceny to nieco niżej przy drodze oliwa była po 70, prosak i rakija po 50 a rakija z dodatkami po 60kun
.png)
.png)
erci napisał(a):Wyszedłem z auta i zagadałem o oliwę i rakiję. Zaprosił nas do siebie do spiżarni gdzie dał nam spróbować ichniejszego trunku (mówił że to nie rakija ale tak naprawdę nie wiem czym nas poczęstował- smakowało podobnie) Kiedy chciałem odkupić od niego ów trunek oświadczył, że on nie sprzedaje ale skoro mi smakuje to podaruje mi litrową buteleczkę. Na nic zdało się wciskanie kun- prawie się obraził. Zaprowadził nas później do sąsiada od którego odkupiłem 2l oliwy za 20 euro
.png)
.png)
Gonzales napisał(a):szczaw napisał(a):Gonzales gdzie w Srimie kupowałeś , jak możesz napisz
Proszę bardzo. Srima VII Apartments Paško. Od Konoby Kantun oddalając się od Vodic po ok. 100 m. skręcamy w prawo w "ślepą" część ulicy i zaraz po prawej stronie mamy niewielki szyld z cennikiem.
Żałuję że kupiłem tak mało![]()
Moim zdaniem bardzo dobre
.png)
ruwado napisał(a):Dzisiaj znaleźliśmy niedaleko tabliczkę. Proszek, orachowica, rakija, oliwa... Ale było zamknięte. Będziemy pytać jak się dostaniemy do środka.