We ferie nigdziepiekara114 napisał(a):Aga, Ty się nie czepiaj, a lepiej napisz, gdzie w najbliższym czasie jedziesz/lecisz/płyniesz w motylkach ofkors....
No to bierz się KOBIETO do robotypiekara114 napisał(a):Muszę wrzesień 2016 skończyć..., zapomniałaś... nie pomagasz...
To dywanik czy ścianę masz w muszelkach, bo miejsca na te siaty w swoim domku na kółkach to sporo miałaś...gusia-s napisał(a):We włoskim Punta Sabbioni takie muszle to dosłownie łopatą mogliśmy nakładać do reklamówki i to bez snurkowania w Jadranie bądź co bądź
gusia-s napisał(a):Agata widziałam, że rozważałaś Bałczik w Bułgarii. Byłam tam dawno temu i powiem, że słaby to wybór. To dość duże miasto zupełnie bez uroku z plażą z widokiem na jakieś ogromne silosy ... zbiorniki na paliwo.
599 napisał(a):w razie czego także polecam Sozopol,klimatyczne miasteczko,
Obzor,(plaża ma ze 4 km a fale woooow)Św. Wlas,
odradzam SB czy ZP,to takie"plastikowe" miejscowości,sama komercja,
pamiętaj że jeśli BG to tam w 90% kwater nie ma "aneksów kuchennych"
Mikromir napisał(a):Stacjonowałam w Białej koło Obzoru
Jednak zabytki i atrakcje wybrzeża nieco mnie rozczarowały.
piekara114 napisał(a):Znajomi mieli w tym roku "przygodę", spod hotelowego (dobry standard) parkingu, ogrodzonego ukradli im samochód (porządny nowy). Oczywiście kamery nie działały, policja nic nie może, bo to prywatny teren, hotel też za nic nie odpowiada.... Znajomi z pobytu się 2 dni cieszyli... Wiadomo, podobna rzecz może spotkać wszędzie, ale raczej po parkingu hotelowym oczekuje się bezpieczeństwa...
Powrót do Jak nie Chorwacja to ... ???