@FUX, Ural,
drewno-dom-ogrzewanie-t49557.html
.png)
bluesman napisał(a):Bea.ta napisał(a):czyli miejsce gdzie sam trenujesz a nie maszyna za Ciebie a Ty siedzisz i ładnie wyglądasz
No i nie wiem co Ci rzecDotychczas zawsze ja wprawiałem maszyne w ruch nie ona mnie ... ale może za stary jestem na nowinki
![]()
W każdym razie jestem przeciwnikiem trenowania konkretnych partii mięśniowych patrząc utylitarnieidąc np z plecakim w góry pracuje wiele współdziałajacych ze sobą różnych mięśni nie tylko czworogłowy uda
Mój patent na powyższe to chodzenie np. przez godzinę po schodach (w górę i dół) z lekkim obciążeniem od piwnicy po czwarte piętro:) no cóż czasem sąsiedzi dziwnie się patrzą
.png)
Ural napisał(a):Taka na ten przykład Beata - widać, że wysportowana. Nawet przez te prześcieradło co je nosi na avatorku daje się zauważyć, że ma smukłą sylwetkę, jest wysoka i ma długie nogi. Na co jej dżwigać ciężary.
![]()

.png)
bluesman napisał(a):Ural napisał(a):Taka na ten przykład Beata - widać, że wysportowana. Nawet przez te prześcieradło co je nosi na avatorku daje się zauważyć, że ma smukłą sylwetkę, jest wysoka i ma długie nogi. Na co jej dżwigać ciężary.
![]()
Teraz doczytałem, troszkę późnoCzy Ty aby nie nosisz rzadko spotykanego i wdzięcznego, greckiego imienia Lizydup ?
![]()

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.