.png)
.png)
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Czyli średnio 5 zł chleb 5 zł mleko 9 zł cocacola 2litry. W knajpkach obiady względnie średnio 3 porcje około 100-120zł to tyle .
Jesteś pewien co piszesz ?
gornik AndzrejJ radzi...sluchac znawcy...
.png)
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Czyli średnio 5 zł chleb 5 zł mleko 9 zł cocacola 2litry. W knajpkach obiady względnie średnio 3 porcje około 100-120zł to tyle .
.png)
consett0805 napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Czyli średnio 5 zł chleb 5 zł mleko 9 zł cocacola 2litry. W knajpkach obiady względnie średnio 3 porcje około 100-120zł to tyle .
Tak jestem pewien a widzę że obaj koledzy nie mogą bez siebie żyć i znowu dokonali wspólnie skok na nowy temat, i zaczną spierać się te dwa cwaniaki. Drogi autorze te dwa typy brudzą w każdym temacie starając sie zdominować w konsekwencji staje sie nudny
.png)
.png)
Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):Haweł napisał(a):AndrzejJ. napisał(a):consett0805 napisał(a):Tak jestem pewien
A ile ważył chleb za 5 zł ? 1 kg .1.5 kg czy 2 kg ?
i za to Cie lubie...
Haweł daj pyska.
daje...cmiok...
consett0805 napisał(a):Drodzy moderatorzy. Czemu pozwalacie na takie coś? Tylko w czasie ostatnich kilkunastu godzin zauważyłem 2-3 tematy rozwalone przez tych dwóch "cromaniakó"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.