... możesz zbierać na helikopter
Żeby nie było - mój chrzestny kupił sobie działkę rekreacyjną w Międzybrodziu
Aaaa zapomniałem, było to ze 25 lat temu i do dziś ogląda ją tylko z drogi przejazdem
.png)
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):...
Z racji tego gdzie pracuje moja żona wykonawcą będzie jeden z Akcjonariuszy Grupy....... (reklama), a materiały będzie dostarczał inny z Akcjonariuszy Grupy....... (reklama)[/color][/i][/b]
.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Na razie to mam nie wk... Lasów Państwowych, które są właścicielami drogi, żeby podpisali ze mną umowę, a i Burmistrzowi trzeba dać jakąś "marchewkę" żeby mu się chciało chcieć
.png)
.... Spoko spoko wiem co to CBA
5b) na chwilę obecną mam zapewnienie Nadleśniczego, że dostaniemy czasową umowę na czas budowy domu, w tym czasie będzie się starał, żeby gmina przejęła drogę a są trzy sposoby:
5bi) Wykupienie drogi przez Gminę
5bii) Zamiana na inną działkę z Nadleśnictwem
5biii) Dzierżawa.
Sprawa w toku.
...
Rysio napisał(a):...
2. Lasy Państwowe powinny się zwrócić do gminy o wykup drogi. Jeśli gmina drogę kupi i jeśli działkę przeznaczy pod drogę publiczną - jesteś w domu.
...
.png)
.png)
Rysio napisał(a):Wszystko zależy od PZPG
.png)
.png)
4a) Pani ze Starostwa Powiatowego powiedziała, że wystarczy zgoda Zakładu Usług Komunalnych w Gminie (któremu podlegają gminne wodociągi) na zmianę warunków z przyłączenia do wodociągu na wyrażenie zgody na wywiercenie studni i zasilanie domu z ujęcia o poborze wody nie przekraczającego 5m3/???? nie wiem na ile(nie pamiętam), a wiem, że tego nie przekraczamy i głębokości studni nie przekraczającej 30m.
....

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.