.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Właśnie się dowiedziałem, że sama Derekcja Lasów Państwowych z Radomia się pofatyguje w mojej sprawiez Nadleśniczym do Burmistrza
Oj będą mnie znali w Gminie
![]()
![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Właśnie się dowiedziałem, że sama Derekcja Lasów Państwowych z Radomia się pofatyguje w mojej sprawiez Nadleśniczym do Burmistrza
Oj będą mnie znali w Gminie
![]()
![]()

.png)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Spotkać to się ... wicie rozumicie.... mogą ekhm..., ale co z tego wyjdzie![]()
Może tylko jaką flaszkę wypiją mając w d... całą resztę
Spokojny to ja dopiero będę wtedy jak będę miał papier potwierdzający możliwość dojazdu do mojej działki w ręku![]()
.png)
.png)
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Jak zwykle diabeł tkwi w szczegółach.
Aby dobrze ocenić problem dojazdu do działki Lesia , musiałbym widzieć mapę podziału, decyzję o podziale - jeśli była wydana oraz znać treść zawartego aktu notarialnego.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Mam rzeźnię z pozwoleniem na budowę domu![]()
![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Taaaa Januszku sorki ale nie będę tu przepisywał całych płacht decyzji i aktu notarialnego.
.png)
Leszek Skupin napisał(a):Łazić to se można do usranej śmierci.... podstawą do wszczęcia jakiegokolwiek postępowania jest pisanie pism do bólu. Gmina na pisma MUSI zareagować, bo ma ustawowy czas na tona razie czekamy na efekt rozmów Derekcja, Nadleśniczy, Burmistrz. Potem będą pisma
![]()
.png)
piotrulex napisał(a):my od 10 maja 2008 mieszkamy w nowym daomku
cala prcedura dokumentacji od momenu zaczecia do uzyskania pozwolenia trwala niecale 3 miesiace![]()
budowa systemem mocno, mocno gospodarczym trwala 1 rok

.png)
Rysio napisał(a): Jak go wkurwisz, to Ci odpisze krótko - "wykup zostanie zaplanowany w budżecie gminy na rok 2010"
.png)
Rysio napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):Łazić to se można do usranej śmierci.... podstawą do wszczęcia jakiegokolwiek postępowania jest pisanie pism do bólu. Gmina na pisma MUSI zareagować, bo ma ustawowy czas na tona razie czekamy na efekt rozmów Derekcja, Nadleśniczy, Burmistrz. Potem będą pisma
![]()
Tak, zgadza się, ale władzę wykonawczą w gminie ma wójt, burmistrz, prezydent i on wprowadza poprawki i zmiany do budżetu, które rada uchwala. Jak go wkurwisz, to Ci odpisze krótko - "wykup zostanie zaplanowany w budżecie gminy na rok 2010"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.