Leszek Skupin napisał(a):
Kotwy będą wtykali monterzy. Myślę, że dadzą radę założyć dobre bo inaczej w ramach gwarancji montażu będą przeze mnie przecioranitam i z powrotem
Co nam po gwarancji, jak antena poleci w kosmos.
Podkreślam
Leszek Skupin napisał(a):
Kotwy będą wtykali monterzy. Myślę, że dadzą radę założyć dobre bo inaczej w ramach gwarancji montażu będą przeze mnie przecioranitam i z powrotem
.png)
smoki3 napisał(a):... zamocuj w łatwo dostępnym miejscu.
.png)
FUX napisał(a):A co sie tak na te anteny na kominach napalacie?![]()
.png)
Leszek Skupin napisał(a):kd napisał(a):Leszku życzę duuużo cierpliwości . My na prąd - w Krakowie czekamy z sąsiadami już 3 lata......
My nie czekaliśmy aż nam ŁASKAWIE prąd podepnąPoszliśmy z umową do prawnika a potem zaczęła się jatka w ZEORKu (Zakłady Energetyczne Okręgu Radomsko - Kieleckiego), ale tę jatkę urządziliśmy my
Oj nie byliśmy posłuszni, grzeczni i proszący
padły jasne i stanowcze żądania z naszej strony w kwestii wykonalności umowy. Gdzie wszystkie terminy wykonania podłączenia minęły 21 lipca 2010 roku
.png)
kd napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):kd napisał(a):Leszku życzę duuużo cierpliwości . My na prąd - w Krakowie czekamy z sąsiadami już 3 lata......
My nie czekaliśmy aż nam ŁASKAWIE prąd podepnąPoszliśmy z umową do prawnika a potem zaczęła się jatka w ZEORKu (Zakłady Energetyczne Okręgu Radomsko - Kieleckiego), ale tę jatkę urządziliśmy my
Oj nie byliśmy posłuszni, grzeczni i proszący
padły jasne i stanowcze żądania z naszej strony w kwestii wykonalności umowy. Gdzie wszystkie terminy wykonania podłączenia minęły 21 lipca 2010 roku
Potrwało w sumie 5 lat - wprowadzilismy się na przedłużaczu od sąsiada. Problemem byli tzw. tubylcy- sąsiedzi , którzy nie wyrażali zgodę na wejście na słup na ich posesję( słup w granicy działki) Chcieli za tą uprzejmość tylko 40 tyś. złotych. Enion w tej sytuacji może tylko do sądu iść - a wiadmo to kilka lat trwa. Na szczęście inny sąsiad się "zlitował" i za 10 tysięcy zgodę wyraził. Teraz już ze wszystkich problemów się śmiejemy ( mieszkamy od półtora roku), ale były to dla nas 2 trudne lata.
.png)
.png)
.png)
.png)
weldon napisał(a):Fajny szpadel ...
...
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.