Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Budowa - dlaczego prąd budowlany jest gęstszy od normalnego

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 31.05.2010 09:54

Meble, otoczenie zewnętrzne, ogród, itd. w cenie, czy ekstra?
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 31.05.2010 10:18

No nie... meble ekstra :!: multimedia (TV kino, nagłośnienie) ekstra :!: Wyposażenie kuchni (kuchenka, okap, zlew, baterie, zmywarka lodówka), kocioł w kotłowni cała łazienkowa armatura - wliczone w cenę ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 10:48

Aaaaaaaaa to zmienia postać rzeczy.
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 31.05.2010 11:36

No to Kolega poszedl gruuubo.
drugie tyle na wyposażenie dolicz.... :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.05.2010 11:49

Wiesz z wyposażeniem jest tak, że jeden kupi płytki ceramiczne w castoramie na promocji a inny sprowadzi z Hiszpanii na zamówienie za tysiaka za metr kw
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 31.05.2010 14:06

Eeee zara zara panowie płytki to ja mam już na ścianach i podłodze tam gdzie były zaprojektowane ... mało, mam kamień tam gdzie powinien być tzn w salonie na ścianie multimedialnej są zakupione podświetlenia LEDowe i gotowe do montażu.... także to wszystko w cenie 8) ;)

Yyyy mało tego wliczoną mam odgromówkę gdzie wymagane są instalacje odgromowe dla domów o dachach o powierzchni > 500 m2
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.09.2010 08:56

Dawno mnie tu nie było... :D

Znów pojawił się kolejny odcinek, ale jakiś taki.... kurna z wiosny :lol:

Trawa, woda, jeżyny
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 22.09.2010 19:38

Leszku przepraszam ,że Ci się tu wcinam z pytaniem....najwyżej usuń...ale bez sensu tworzyć nowy temat ....a wy się tutaj fachowcy
te chopaki.....pytanko mam .....do Was Prawdziwych mężczyzn....bo wy się tak znacie :D tacy jesteście bardziej zaradni (w jakiejś babskiej gazecie czytałam ,że tak trza najpierw komplementować to się wiecej załatwi :lol: :twisted: )

nie chce mi się gipsować ścian...i tapety też nie chcę (to tak na przyszłość już pytanie)....a chciała bym lekką fakturę na ścianie żeby ukryć surowy mur po zerwaniu tapety........widziałam w Brico i Castoramie takie kuleczki do dosypywania do farby....dla uzyskania faktury......ale kuleczki mi nie paszą .....znacie jakieś inne sposoby dla uzyskania lekkiej faktury na ścianie za pomocą farby........wiem ,że są gotowe farby strukturalne....(drogo wychodzą)....tynki strukturalne -to juz kładłam i jak nie będzie wyjścia to w pokoju też to zrobię...............

ale może są jakieś inne nowości o ,których nie wiem........??????
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.09.2010 20:04

Kup sobie zaprawę do tynków maszynowych, pacę o interesującej fakturze (np. ząbki, gładka-prosta) i eksperymentuj...
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 22.09.2010 20:17

FUX napisał(a):Kup sobie zaprawę do tynków maszynowych, pacę o interesującej fakturze (np. ząbki, gładka-prosta) i eksperymentuj...

to już robiłam...ale to trzeba potem jeszcze malować....wolałabym jakąś szybszą wersję :wink:
FUX
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 22.09.2010 20:19

hajduczek napisał(a):
FUX napisał(a):Kup sobie zaprawę do tynków maszynowych, pacę o interesującej fakturze (np. ząbki, gładka-prosta) i eksperymentuj...

to już robiłam...ale to trzeba potem jeszcze malować....wolałabym jakąś szybszą wersję :wink:

To sobie zabarw strukturalnie....
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 22.09.2010 20:39

Nie ma bata... ciekawostki, nowości muszą kosztować ;) zrobię zdjęcie to ci pokażę ścianę ... jedną ścianę :!: która kosztowała nas bagatela :!: koło 1 tys zł 8O :!: gdybym wiedział, że to tak kosztowo wyjdzie to nie wiem czy bym się na to zdecydował :evil:
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 22.09.2010 20:39

FUX napisał(a):
hajduczek napisał(a):

To sobie zabarw strukturalnie....

o to jest już wyjście :D tyle ,że musiała bym się rozejrzec jak to teraz jest z gotowymi barwnikami ,bo kiedys paleta barw była marna i kolory wychodziły blade i głownie pastelowe....a w mieszalniach kiedyś pytałam o farby to ceny w porównaniu do gotowych farb (kolorowych )mieli straszne :?
hajduczek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hajduczek » 22.09.2010 20:43

Leszek Skupin napisał(a):Nie ma bata... ciekawostki, nowości muszą kosztować ;) zrobię zdjęcie to ci pokażę ścianę ... jedną ścianę :!: która kosztowała nas bagatela :!: koło 1 tys zł 8O :!: gdybym wiedział, że to tak kosztowo wyjdzie to nie wiem czy bym się na to zdecydował :evil:

dawaj zdjęcie chętnie obejrzę....ale przy tej cenie to jednak na pewno wybiorę coś innego....w przedpokoju mam tynk strukturalny ...własnoręcznie mieszany.. nie był drogi....fajnie wygląda tyle ,że czasochłonny .....nakładanie ...potem unigrunt....potem farba...potem bejca..... a ja chce szybko odświeżyć pokój
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 23.09.2010 13:44

OKI jak tylko je zrobię ;) to na pewno wrzucę tu ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Budowa - dlaczego prąd budowlany jest gęstszy od normalnego - strona 2...
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone