, a z pieca popiół wybieram raz na .... a bo ja wiem... .png)
, a z pieca popiół wybieram raz na .... a bo ja wiem... .png)
CinnamonGirl napisał(a):Malowałam 3 lata temu i nadal biało nad kafelkami. Nie wiem co ma Halemba do czystosci scian w łazience - co do czystosci okien to sie zgodzę że ma i to dużo, szczególnie jak sie mieszka przy głownej ulicy a z okiem widac ciepłownię
ale przypuszczam że to tylko taki niepodważalny argument żony
.png)
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):... (Twoja łazienka "przebodzcowała" mnie ilością przedmiotów).
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A czemu to panowie takie złe zdanie o paniach mają? .. ja też maluję, fuguję (i kafelki i kamień zarówno w domu, jak i na zewnątrz); odnawiam stolarkę....
.png)
Leszek Skupin napisał(a):A spróbuj przynajmniej raz dziennie nie napalića jak zachorujesz, albo nie daj Bóg wylądujesz w szpitalu.... żona sama sobie poradzi
Dobra... zależy co kto lubi i na co go staćfinansowo lub fizycznie
hepik napisał(a):Drzewo trza pociąc,porabać,wysuszyć i zdecydowanie częściej dokładac do pieca a Leszek ma zdecydowanie wiecej niz dwa pokoje...tak mi sie wydaje
FUX napisał(a):Rozumiem, że bez kwita...
Gdzie drewno za ~60pln sprzedają?
Nawet prosto z lasy koło 120...
Leszek Skupin napisał(a):
Już wiem... twardziel jest... chrust zbiera
.png)
santosz napisał(a):...Leszek Skupin napisał(a):
Już wiem... twardziel jest... chrust zbiera
Noooo, tu się poczułem jak Kaczynski kiedy mówił że Biedronka jest dla najbiedniejszych.......
.png)
hepik napisał(a):Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A czemu to panowie takie złe zdanie o paniach mają? .. ja też maluję, fuguję (i kafelki i kamień zarówno w domu, jak i na zewnątrz); odnawiam stolarkę....
Kaśka,napisałem -zazwyczaj.
Pamiętam posta o waszym hydrauliku.
Czyzby powyższe potwierdzało tylko o niechęci Chorwatów do "majsterkowania" ?
Czy tylko takie Twoje hobby?:)
.png)
Leszek Skupin napisał(a):No tu Hepik ma rację120m2: 3 pok., salon, dwie łazienki, kuchnia, a do pieca zaglądam raz na tydzień
, a z pieca popiół wybieram raz na .... a bo ja wiem...
.png)
.png)
santosz napisał(a): Kupuję porabane i pociete, sasiad posiada ZUL - Zakład Usług Leśnych - dzwonię i ...mam za 500zł przyczepa
Moze i Leszek ma wiecej bo jak pisze ok.130m2, ja mam 100 i dwa piece, ale za to nieszczelny dach - stara dachówka, bez uszczelnień - planowana zmiana w 2012FUX napisał(a):Rozumiem, że bez kwita...
Gdzie drewno za ~60pln sprzedają?
Nawet prosto z lasy koło 120...
Nie potrzebuję kwita, na wsi mam leśniczego, drewno kupuje z zarejestrowanego zakładu usług leśnych - a na wsi - wiedzą sąsiedzi kto za co siedzi - więc wiadomo od razu skad masz drewno
Cena? Masz rację - miastowemu nikt nigdy za takie pieniadze drewna nie sprzeda - co innego na miejscu, sasiadowi gdzie ciagnik z przyczepa ma do przejechania 100m z podwórka na podwórko
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.