tutaj wyglada to rewelacyjnie - jednak wczesniejsze zdjecie dla mnie....co najmniej dziwnie - ale to tylko moja ocena, ja po prostu w łazience nie wyobrażam sobie "gołych ścian" - glazura czy kamienie - ściana powinna się wyrózniac....ale cieplo
.png)
santosz napisał(a):Tak wiem, tylko czy 55st na piecu ogrzeje wodę w bojlerze do 45-50stopni? poza tym sa jeszcze mury które mają pełno wilgoci a rury przy scianach jednak trochę suszą ...
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):A czy w ogóle w łazience muszą dominować kafelki? Na podłodze, rozumiem, w kabinie prysznicowej też, kawałek przy umywalce...ale na ścianach przecież niekoniecznie....
.png)
hepik napisał(a):santosz napisał(a):Tak wiem, tylko czy 55st na piecu ogrzeje wodę w bojlerze do 45-50stopni? poza tym sa jeszcze mury które mają pełno wilgoci a rury przy scianach jednak trochę suszą ...
Przy 55 na piecu(piec CO z podajnikiem na ekogroszek) z bojlera w piwnicy ,do wanny na I pietrze leci "wrzatek"Bez mieszania z zimna wodą tylko fakir da rade wejść do wanny.
Dla wody do wanny,góra 48-50 stopni,dla prysznica spokojnie 5 st mniej.
.png)
hepik napisał(a):santosz napisał(a):Tak wiem, tylko czy 55st na piecu ogrzeje wodę w bojlerze do 45-50stopni? poza tym sa jeszcze mury które mają pełno wilgoci a rury przy scianach jednak trochę suszą ...
Przy 55 na piecu(piec CO z podajnikiem na ekogroszek) z bojlera w piwnicy ,do wanny na I pietrze leci "wrzatek"Bez mieszania z zimna wodą tylko fakir da rade wejść do wanny.
Dla wody do wanny,góra 48-50 stopni,dla prysznica spokojnie 5 st mniej.
santosz napisał(a):Ale tu będzie piec na drewno, beż węgla, okogroszku, miału, brykietu - drewno...
santosz napisał(a):
Ale tu będzie piec na drewno, beż węgla, okogroszku, miału, brykietu - drewno...
.png)
arturac napisał(a):Stary!!!Dekoratornia normalnie, w końcu da się tam posiedzieć, bo w pierwotnej wersji to jakieś klaustro. Poznaję stół z I i z tego samego sklepu narożnik oliwkowy? Jak oceniasz narożnik? wygodnie się na nim śpi? pytam bo mam identyczny i wg mnie jest trochę za miękki.
.png)
hepik napisał(a):santosz napisał(a):
Ale tu będzie piec na drewno, beż węgla, okogroszku, miału, brykietu - drewno...
A jaka różnica między 55 st z drewna a 55 st z węgla dla wody w bojlerze?
.png)
hepik napisał(a):Zdecydowanie pod sam sufit.
Inaczej kobita co dwa lata marudzi,że trzeba pomalować(zwłaszcza w Halembie) bo brudno
.png)
santosz napisał(a):tutaj wyglada to rewelacyjnie - jednak wczesniejsze zdjecie dla mnie....co najmniej dziwnie - ale to tylko moja ocena, ja po prostu w łazience nie wyobrażam sobie "gołych ścian" - glazura czy kamienie - ściana powinna się wyrózniac....ale cieplo
.png)
santosz napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):8Owspółczuję
mam piec kaflowy który ogrzewa mi dwa pokoje, przez zime spaliłem....pół przyczepy buka tj. 250zł !!!
Leszek a ty? chyba odbije piłeczkę - to ja Ci współczuję ze wzgledu na koszty....bez urazy oczywiście
a jak zachorujesz, albo nie daj Bóg wylądujesz w szpitalu.... żona sama sobie poradzi santosz napisał(a):Leszek Skupin napisał(a):8Owspółczuję
mam piec kaflowy który ogrzewa mi dwa pokoje, przez zime spaliłem....pół przyczepy buka tj. 250zł !!!
Leszek a ty? chyba odbije piłeczkę - to ja Ci współczuję ze wzgledu na koszty....bez urazy oczywiście
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.