Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

15 lipiec CRO okolice TROGIRU

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
boolek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boolek » 04.07.2006 23:37

Witam Arach 22 dzięki , opisz mi w skrucie jaką trasą jechaliście bo ja chcę jechać przez Słowację do Bratysławy Wiednia Graz Malibor na Zagrzeb Split.Nie chce jechać przez Czechy tylko przed Cieszynem skręcić na Zywiec a dalej na Zwardoń Skalite do Słowacji na Żylinę a póżniej autostradą do Bratysławy itd...co ty na to ? Mówisz o kasię ale trochę jedzonka zabrać ze sobą trzeba co ?A jak tam policaje po drodzę widać ich ? Wiem że pierwszy raz to każdy czegoś tam się obawia następne wakacje napewno będą już pewniejsze o jakieś doświadczenie. jJdziemy w ślepo w tamte okolice i będziemy szukać !!! aż coś znajdziemy!!!A o jakiej wycieczce mówiłeś statkiem i jakie ceny? Dzięki narazie starczy Pozdrowionka Boolek :wink:
arach22
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arach22 » 05.07.2006 07:00

boolek napisał(a):Witam Arach 22 dzięki , opisz mi w skrucie jaką trasą jechaliście bo ja chcę jechać przez Słowację do Bratysławy Wiednia Graz Malibor na Zagrzeb Split.Nie chce jechać przez Czechy tylko przed Cieszynem skręcić na Zywiec a dalej na Zwardoń Skalite do Słowacji na Żylinę a póżniej autostradą do Bratysławy itd...co ty na to ? Mówisz o kasię ale trochę jedzonka zabrać ze sobą trzeba co ?A jak tam policaje po drodzę widać ich ? Wiem że pierwszy raz to każdy czegoś tam się obawia następne wakacje napewno będą już pewniejsze o jakieś doświadczenie. jJdziemy w ślepo w tamte okolice i będziemy szukać !!! aż coś znajdziemy!!!A o jakiej wycieczce mówiłeś statkiem i jakie ceny? Dzięki narazie starczy Pozdrowionka Boolek :wink:

witaj , granicę przekraczaliśmy w Barwinku następnie przez Presov[E371,73] ,Koszyce[E50,D1,E58,50] i na Węgry , potem Miszkolc[3] ,Budapeszt [E71,M3] ,Nad Balatonem przeskok na [E71,M7] do przejscia w Letenye. tutaj [3] do Zagrzebia i do Splitu .( trasę opracował KETIV i zdała egzamin w 100% - pozdrawiam )
Co do policji to udało nam sie ich nie spotkać !!! ale też trzymalismy sie granicy bezpieczeństwa czyli prędkoćci pomiędzy 120-150 km/h. Jedzenie na drogę i ew. kilka konserw - tak zrobie nastepnym razem . Obiadokolacja na Wegrzech to wydatek ok. 150zł ( 5 osób ) , w Chorwacji podobnie ceny wody piwa owoców są wyzsze niż u nas ale do zakceptowania . Wycieczka statkiem kosztuje 150kn os + 75 dziecko . Wypływają z Trogiru rano i do 18.00 wożą załoge po okolicznych wyspach . W poł. jest obiad gdzie ryb ,chleba i wina nie zabraknie !!!
Polecam też odwiedzić wodospady KRKA w parku narodowym KRKA ,coś pięknego !!! ( ceny identyczne jak za statek )
POZDRAWIAM ARACH22 :D
boolek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boolek » 07.07.2006 23:03

:wink: A powiedzcie mi mili przyjaciele czy takie 1000 euro na wakacje na 8-9 dni to starczy oczywiście bez wielkich szaleństw a paliwo tylko już za euro z powrotem bo jedziemy dislem i przed granicą zatankujemy się na maksa , trochę konserw zabieramy i płatki do mleka dla dziewczyn. A w drodze powrotnej chcemy zaliczyć Pitliwskoje jeziora no i na miejscu ten statek po morzu.Karta VISA elektron będzie w awarii :wink:pozdrawiam
arach22
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arach22 » 07.07.2006 23:18

boolek napisał(a)::wink: A powiedzcie mi mili przyjaciele czy takie 1000 euro na wakacje na 8-9 dni to starczy oczywiście bez wielkich szaleństw a paliwo tylko już za euro z powrotem bo jedziemy dislem i przed granicą zatankujemy się na maksa , trochę konserw zabieramy i płatki do mleka dla dziewczyn. A w drodze powrotnej chcemy zaliczyć Pitliwskoje jeziora no i na miejscu ten statek po morzu.Karta VISA elektron będzie w awarii :wink:pozdrawiam

bez szaleństw i oszczednie to możee wystarczy !! ale lepiej miec kilkaset euraczy w zapasie .Ja wydałem 1600 euro na 10 dni dla 5 osbowej rodziny . :)
boolek
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) boolek » 10.07.2006 22:14

:wink: :wink: :wink: Dzięki Arach 22 biorę kartę w zapasie. :wink: :wink: :wink:
arach22
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) arach22 » 11.07.2006 06:26

boolek napisał(a)::wink: :wink: :wink: Dzięki Arach 22 biorę kartę w zapasie. :wink: :wink: :wink:

:D thx , miłego wypoczynku !!!
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 17.07.2006 23:32

..a ja w sobote spotkale Madzie rano jak jechala na plaze, niestety dlugo nie gadale poniewarz dopiero co wyszedle z wodi zmarznienty poniewarz bez pianki moczile sie 2 godziny i tagze zmarznienty kolega na mnie czekal
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 20.07.2006 23:24

Leon napisał(a):..a ja w sobote spotkale Madzie rano jak jechala na plaze, niestety dlugo nie gadale poniewarz dopiero co wyszedle z wodi zmarznienty poniewarz bez pianki moczile sie 2 godziny i tagze zmarznienty kolega na mnie czekal

Nie martw się Leon wiem że Madzia to fajna laska więc pozwoliłem sobie dać jej twój nr telefonu :):):):):):):) hihihihih
Miłego nurkowania i mam nadzieję że uda nma sie spotkać we wrzesniu w CRO..... choćby względem tych klatek dla ośmoirniczek ....... a może jż urosły i nadają się na obiad :):):):) ?????????????????????????
pzdr

Karol
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 28.07.2006 07:30

Pozwolił pozwolił dziekuję Voidku ale szlag mi trafił telefon po drugim twoim smku i wszystko co było na nim zapisane :cry: :cry: :cry: ( nie służy mu sloneczko w cro)
Leonie w ten dzień kiedy się spotkaliśmy tak szybko tak szybko i pojechalismy a za szlabanem zawracamy po numer do ciebie jechalismy aż do mostu ale chorwaci szybko jeżdżą i nam uciekłeś :(
Być tak daleko, spotkać bliskiego człowieka i się nie spotkać, bardzo bardzo żałuję.
Na szczęście we wrzesniu będę tam przejazdem :D i do tej pory mam nadzieję że wymyslimy choć krótkie spotkanie-obowiązkowo :D
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 28.07.2006 07:32

więc jeśli Leon nie da numeru to uśmiechnę się ładnie jeszcze raz Karolku do Ciebie-ba oczywiście zapraszam do Piły na relację i fotki mam do pokazania.
:D
VOID
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) VOID » 28.07.2006 09:38

Madzia poszło na PRV
Leon
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leon » 06.08.2006 00:16

OOO witam, po troche czasu...
ten dzien wlasnie bil tak szibko szibko ..i szkoda ze smi sie nie umowili na piwo lub loda...ale mam nadzieje ze to jakosz sobie odbijemy....
Przinajmniej w tym roku kogosz z cro.pl poznale na Ciovo.
Pozdrawiam Leon
nilo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) nilo » 10.07.2007 11:41

madzia1981 napisał(a):boolku-będę w tym samym czasie na Ciovo przy mieście Trogir, gdyby co zapraszam na wspone spotkanie i ewentualnie slużę pomocą (jade już tam kolejny raz)
pozdrawiam

Witam, wyjezdzam z PL 13.07 na noc na wyspe CIOVO, piszesz ze bedziesz w podbnym terminie w tym samym miejscu, czy mozesz pomoc jaka trasa jechac? Austria czy Wegry? ostatnio pojawily sie posty ze straszne korki przez Slowenie zwlaszcza w weekend, jade z 2 letnim dzieckiem. Czy doradziłabys cos dla nowicjusza w podrózy do CRO?

bede wdzieczny

Piotr

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
gg:1463902
Cosmo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Cosmo » 10.07.2007 11:49

Nilo pomyliłeś daty, to były posty z 2006 roku!.
Ja równiż wyjeżdżam 13 lipca 2007 r. (rano) z Rzeszowa do Seget Vranjicy koło Trogiru. Jadę przez Słowację i Węgry.
Pozdrawiam.
madzia1981
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) madzia1981 » 18.07.2007 10:06

Z wielkopolski od kilku lat jezdzimy przez Czechy i Austrię-nie mam pojęcia czy trasa z Krakowa bedzie odpowiednia dla was.Raz wracaliśmy przez Niemcy ale to wam wogóle nie po drodze...
Pozdrawiam.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

15 lipiec CRO okolice TROGIRU - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone