.png)
.png)
boolek napisał(a):Witam Arach 22 dzięki , opisz mi w skrucie jaką trasą jechaliście bo ja chcę jechać przez Słowację do Bratysławy Wiednia Graz Malibor na Zagrzeb Split.Nie chce jechać przez Czechy tylko przed Cieszynem skręcić na Zywiec a dalej na Zwardoń Skalite do Słowacji na Żylinę a póżniej autostradą do Bratysławy itd...co ty na to ? Mówisz o kasię ale trochę jedzonka zabrać ze sobą trzeba co ?A jak tam policaje po drodzę widać ich ? Wiem że pierwszy raz to każdy czegoś tam się obawia następne wakacje napewno będą już pewniejsze o jakieś doświadczenie. jJdziemy w ślepo w tamte okolice i będziemy szukać !!! aż coś znajdziemy!!!A o jakiej wycieczce mówiłeś statkiem i jakie ceny? Dzięki narazie starczy Pozdrowionka Boolek
.png)
.png)
boolek napisał(a)::wink: A powiedzcie mi mili przyjaciele czy takie 1000 euro na wakacje na 8-9 dni to starczy oczywiście bez wielkich szaleństw a paliwo tylko już za euro z powrotem bo jedziemy dislem i przed granicą zatankujemy się na maksa , trochę konserw zabieramy i płatki do mleka dla dziewczyn. A w drodze powrotnej chcemy zaliczyć Pitliwskoje jeziora no i na miejscu ten statek po morzu.Karta VISA elektron będzie w awariipozdrawiam
.png)
Leon napisał(a):..a ja w sobote spotkale Madzie rano jak jechala na plaze, niestety dlugo nie gadale poniewarz dopiero co wyszedle z wodi zmarznienty poniewarz bez pianki moczile sie 2 godziny i tagze zmarznienty kolega na mnie czekal
.png)
.png)
.png)
madzia1981 napisał(a):boolku-będę w tym samym czasie na Ciovo przy mieście Trogir, gdyby co zapraszam na wspone spotkanie i ewentualnie slużę pomocą (jade już tam kolejny raz)
pozdrawiam
.png)
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne