mysza73 napisał(a):Mediolan mówisz ... byle byśmy tam przed Wielkanocą dotarli, bo mi się przyda ...
... spoko loko ...
Pozdrawiam.
.png)
mysza73 napisał(a):Mediolan mówisz ... byle byśmy tam przed Wielkanocą dotarli, bo mi się przyda ...
.png)
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Mediolan mówisz ... byle byśmy tam przed Wielkanocą dotarli, bo mi się przyda ...
... spoko loko ...... za tydzień tam wpadniemy, ale za dużo tego nie będzie ...
... no, no czyli szykuje się jakiś week w Milano ? ...
...
Pozdrawiam.
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):Szkoda, że u mnie wyjazdy wielkanocne a w tym roku i majówka wypadają i nie mogę nigdzie wtedy pojechać
.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):
W niedzielę już prawie kupiłam bilety ...
A Ty nie miałaś w IT spędzać dnia kobiet![]()
Tak mi się ten Twój pomysł spodobał, że sama lecę![]()
,.png)
mysza73 napisał(a):Dzień kobiet spędzę w Italii ofkors ... z koleżanką,
a na święta z rodzinką się wybiorę,
a Ty gdzie lecisz, proszę mi tu szybko mówić
.png)
marze_na napisał(a):mysza73 napisał(a):Dzień kobiet spędzę w Italii ofkors ... z koleżanką,
a na święta z rodzinką się wybiorę,
a Ty gdzie lecisz, proszę mi tu szybko mówić
Mąż mnie zabiera. Planujemy pętelkę Modena - Bolonia - Ravenna - Ferrara.
Na razie mamy tylko bilety na samolot, więc plan może ewaluować w miarę przeczesywania zasobów internetu.
Garda Michała ładniutka, ale to na cieplejsze miesiące.
,.png)
marze_na napisał(a):Mąż mnie zabiera . Planujemy pętelkę Modena - Bolonia - Ravenna - Ferrara.
mysza73 napisał(a):Moja pętelka wygląda prawie identycznie ... tylko wystartujemy z Mediolanu ,
.png)
marze_na napisał(a):Mąż mnie zabiera . Planujemy pętelkę Modena - Bolonia - Ravenna - Ferrara.
mysza73 napisał(a):Moja pętelka wygląda prawie identycznie ... tylko wystartujemy z Mediolanu ,
.png)
piekara114 napisał(a):marze_na napisał(a):Mąż mnie zabiera . Planujemy pętelkę Modena - Bolonia - Ravenna - Ferrara.mysza73 napisał(a):Moja pętelka wygląda prawie identycznie ... tylko wystartujemy z Mediolanu ,
To w kwietniu będą 2, a nawet i 3 relacje z Włoch

.png)
...