tony montana napisał(a):Gdy my tam bylismy (przy Castello) bardzo duża włoska Rodzina miała właśnie ślubna sesję zdjęciową
... no to zamek ma wzięcie ...
Pozdrawiam.
.png)
tony montana napisał(a):Gdy my tam bylismy (przy Castello) bardzo duża włoska Rodzina miała właśnie ślubna sesję zdjęciową
.png)
.png)
Lednice napisał(a):Ale to może być jak w tym dowcipie z Napoleonem
Napoleon w pewnej zamkowej bibliotece chciał zwinąć z półki książkę z wysokiej półki, ale że był raczej niskiego wzrostu, to skakał i nie mógł jej dorwać.
Jeden z oficerów francuskich podał mu książkę z uwagą: jestem od Pana większy
A szef wypalił: tylko wyższy
....png)
kmichal napisał(a):
... zwróć uwagę, że zapewne panna młoda ma szpile no i odpowiedni fryz, a bidulek pan młody już czuprynka skąpa ......
Pozdrawiam.
,.png)
mysza73 napisał(a):
Też zwróciłam uwagę, że pan młody chyba już nie jest taki młody ...,
a widoki z zamku ... superowe ...![]()
![]()
![]()
![]()
.png)
Franz napisał(a):kmichal napisał(a):jest bardzo gorąco i parno, ale do zamku też za daleko nie jest, chociaż stromo i pod górkę ......
Same kłody pod nogi.
Pozdrawiam,
Wojtek
ajdadi napisał(a):kmichal napisał(a):... o tak, widoczki były niczego sobie ......
O...nawet się z Tobą zgodzę...![]()
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):
Też zwróciłam uwagę, że pan młody chyba już nie jest taki młody ...,
a widoki z zamku ... superowe ...![]()
![]()
![]()
![]()
Matko Rysia Boska - ledwo mu się przerzedziła trochę łysinka...Bezlitośni jesteście!
POTWORY
![]()
.png)
.png)
dangol napisał(a):Widoczki z castello....
Wywołałeś wspomnienia sprzed lat pawiedwudziestu, bo w Malcesine byliśmy (niestety, raz jedyny) w 1997. Spaliśmy na mini-campingu, z zamku był doskonały widok na nasz namiot
![]()
O ile castello zapamiętałam dość dobrze, do miasteczko o wiele słabiej (bardziej pamiętam lasagnew jakiejś nadbrzeżnej restauracyjce, niż zabytki), dlatego bardzo mnie cieszy Twoja relacja stad właśnie, chociaż i inne miejsca oglądam z przyjemnością.
.png)