kmichal napisał(a):... a ja już sądziłem, że chętnych na Gdańsk nie ma i mogę zakończyć tą relację ...
Ja tez bardzo chciałabym Gdańsk zobaczyć. Jako, że mieszkam w świętokrzyskim, to nad Bałtykiem zaledwie 3 razy byłam (w Cro 5
.png)
kmichal napisał(a):... a ja już sądziłem, że chętnych na Gdańsk nie ma i mogę zakończyć tą relację ...
.png)
agata26061 napisał(a):Jako, że mieszkam w świętokrzyskim, to nad Bałtykiem zaledwie 3 razy byłam (w Cro 5 )
agata26061 napisał(a):ale nigdy w Gdańsku... więc chociaż w relacji zobaczę
.png)
Teraz już ie jest tak źle jak jeszcze kilka lat temu... Ostatnio jak byliśmy w VI.2013 to z Krk w 6 h zajechaliśmy, wyjazd o 0:00, a teraz jeszcze więcej szybszych odcinków jest dostępnych...kmichal napisał(a):... wcale się nie dziwię; przejazd przez Polskę do szybkich nie należy ...agata26061 napisał(a):Jako, że mieszkam w świętokrzyskim, to nad Bałtykiem zaledwie 3 razy byłam (w Cro 5 )...
.png)
piekara114 napisał(a): to z Krk w 6 h zajechaliśmy
piekara114 napisał(a):Stale myślę o majówce, ale niepewność pogody....ehhh...
.png)
piekara114 napisał(a):(a jeszcze 10 lat temu to w okolice Pobierowa jazda zajmowała 11 h)
.png)
agata26061 napisał(a):W 2008 i 2009 ze świętokrzyskiego jechało się mniej/więcej 10 godzin do Mielna więc masakra. W 2011 też coś koło 8/9 godzin jechaliśmy. No a w 2012 na Istrię jechaliśmy chyba z 11 czy coś koło tego
.png)
....png)
...
...
...