Beata W. napisał(a):Witam, my do Mantovy niestety nie dojechaliśmy a widzę, że warto.
na szczęście po majówce nie mam dużo zaległości.
Pozdrawiam
... a jak wrażenia z Gardy, jak pogoda dopisała ? ...
Pozdrawiam.
.png)
Beata W. napisał(a):Witam, my do Mantovy niestety nie dojechaliśmy a widzę, że warto.
Pozdrawiam
.png)
.png)
kmichal napisał(a):Beata W. napisał(a):Witam, my do Mantovy niestety nie dojechaliśmy a widzę, że warto.
Pozdrawiam
... a jak wrażenia z Gardy, jak pogoda dopisała ? ...... ostatnio z czasem krucho, a zanosi się, że będzie jeszcze gorzej ...
...
Pozdrawiam.

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):I to 3 egzemplarzewszystkie udokumentowane fotami
No to zaczynaj relację ...,
może jakoś to przeżyję![]()
.png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):I to 3 egzemplarzewszystkie udokumentowane fotami
Coś tam postaram się naskrobać ale niestety nie wcześnie pewnie jak po weekendzie. Od kiliku lat na wakacjach zdjęcia robi nam nasz pan fotograf pasjonat i jedynym tego minusem jest to że na zdjęcia musimy troszkę poczekać, a że ich ok tysiąca to chwilkę się zejdzie.

.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):I to 3 egzemplarzewszystkie udokumentowane fotami
Coś tam postaram się naskrobać ale niestety nie wcześnie pewnie jak po weekendzie. Od kiliku lat na wakacjach zdjęcia robi nam nasz pan fotograf pasjonat i jedynym tego minusem jest to że na zdjęcia musimy troszkę poczekać, a że ich ok tysiąca to chwilkę się zejdzie.
Jeździcie z osobistym fotografem ...![]()
![]()
,
no ale kto bogatemu zabroni![]()
Jakoś tak wychodzi, że aparat mam w ręku ja lub mąż jak fotografa trzeba uwiecznić że też był na urlopie .png)
Beata W. napisał(a):Wrażenia z Gardy ........super
Beata W. napisał(a):A i świstaki były
Beata W. napisał(a):Coś tam postaram się naskrobać
.png)
.png)
...
....png)
Franz napisał(a):Ale wiem, że oglądane na żywo sprawiają przyjemniejsze wrażenie.