Rysio napisał(a):Napisałeś bez odbioru. Trzymaj się tego przynajmniej w tej relacji. Bardzo proszę. Jeszcze.
Over.
... oooo siły najwyższe wkroczyły ...
...Pozdrawiam.
.png)
Rysio napisał(a):Napisałeś bez odbioru. Trzymaj się tego przynajmniej w tej relacji. Bardzo proszę. Jeszcze.
Over.
....png)
FUX napisał(a):Plaża, zwiedzanie, etc. Tak bywało, gdy byli mniejsi i wszyscy z tego zadowoleni.
Później raczej tylko zwiedzanie. Taki wybór wszystkich.
piekara114 napisał(a):Czekam na pokaz fok ... w maltańskiej oczywiście...
...piekara114 napisał(a):Odwiedziliście drugą z maltańskich wysp?
.png)
.png)
kulka53 napisał(a):a tu takie kwiatki
kulka53 napisał(a):Mam nadzieję, że teraz będzie już spokój...
....png)
kulka53 napisał(a):O rany...
Chwilę mnie nie było a tu takie kwiatki
Nieprawdopodobne...
Michał... szkoda czasu i energii na polemikę, na taką polemikę. Ja rozumiem, że ciężko odpuścić, też kiedyś miałem ścięcie... mniejsza z tym. Ignoruj szkodnika, chociaż trudno spokojnie patrzeć jak wypisuje swoje "mądrości" i rozwala wątek.
Dobrze, że w tym przypadku zadziałały "siły najwyższe"
Mam nadzieję, że teraz będzie już spokój...
.png)
Bea.ta napisał(a):Siły najwyższe poprosiły o spokój - więc i ja mam prośbę, żeby nie kontynuować tematu i nie komentować tego.
Skupcie się na relacji
Dzięki
.png)
.png)
dangol napisał(a):gdyż ograniczyliśmy się do spaceru pod zamkowymi murami.
.png)
kmichal napisał(a):mysza73 napisał(a):Będę gotowa skoro świt, znaczy około 9 ...
... w końcu wyszło na to, że o 9 dopiero się obudziliśmy ...... czasami można, tym bardziej na wakacjach ...
...
.png)
piekara114 napisał(a):Dobra, to jest 9 rano kolejnego dnia. Poszliście na szybkie zakupy na śniadanko, bo już późno. Rodzinka zgrana to i śniadanko sprawnie poszło, nie było kłótni, kto pozmywa i.... gdzie pojechaliście?? Mimo późnej pory udał się ten ambitny plan?
Śniadanie jem o 8, więc coś do bułeczki i herbatki byś dorzucił, aby ten dzień do 16 szybko zleciał....
.png)
.png)
kmichal napisał(a):... kwadrans po 12 jesteśmy już pod katedrą i stoimy w niewielkiej ( około 10 min. ) kolejce po bilety do katedry oraz na dach ( tylko ja i syn ) i udajemy się do następnej kolejki - czyli do wejścia do katedry ......
.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Mam podobny plan
mysza73 napisał(a):Czyli najpierw kolejka po bilety do katedy i na dach, a potem do katedry ...