shrek napisał(a):"Bol na Braču"
Byliśmy tam na wycieczce , było tam dosyć drogo.
A sam Zlatni Rat mocno przereklamowany
To doprecyzuj swoją definicję miejsca, że nie może być drogo i plaże mają być nieprzereklamowane.
Długo już szukasz?
shrek napisał(a):"Bol na Braču"
Byliśmy tam na wycieczce , było tam dosyć drogo.
A sam Zlatni Rat mocno przereklamowany
shrek napisał(a):Tak jak pisałem wcześniej, chodzi mi o podobne miejscowości jak Tucepi, Podgora, Brela, Gradac
Casian napisał(a):Witam
....Zastanawiam się na PAG ale do google view słabo widać plaże. Wiem wiem marudzę ale może ktoś coś podpowie gdzie pojechać. Z góry bardzo dziękuje.
Casian napisał(a):Witam
Zastanawiam się na PAG ale do google view słabo widać plaże. Wiem wiem marudzę ale może ktoś coś podpowie gdzie pojechać. Z góry bardzo dziękuje.
Tucepi. Dość płasko, plaża pod piniami, dla żony i malucha dobra bo zacieniona częściowo, jest promenada na popołudniowo-wieczorne spacery z wózkiem. Dobra baza wypadowa. W tym okresie to jeszcze powinieneś coś w pierwszej czy drugiej linii brzegowej za spoko kasę znaleźć. Najwięcej o Tucepi to chyba Agata będzie ci mogła powiedzieć, znajdź jej relacje.Arias napisał(a):Co byście doradzili? Z jednej strony myślę o wyspie KRK (bo nigdy nie byliśmy, bo bliżej niż Trogir czy Brela). Ale to gorszy punkt wypadowy, można co prawda pojechać do Słowenii ale już do Dubrovnika czy Bośni raczej za daleko.
shrek napisał(a):Jeszcze jakieś propozycje proszę.
San.Min. napisał(a):witajcie
Trochę nie wiem jak zadać pytanie, mam nadzieję, że mi się uda
Gdzie mieszkać? Nie chcemy siedzieć na miejscu tylko jeździć, ale nie chcemy też mieszkać w tłumie. Na pewno chcemy zobaczyć: riwierę makarską, wyspy, najciekawsze plaże na wybrzeżu. Mieszkać byśmy chcieli tam gdzie cicho i spokojnie, ale jednocześnie nie mieć godziny drogi do miasta (sklep, knajpki) i nad morze. Nie potrzebujemy mieszkać na wybrzeżu ani mieć widoku na morze. Potrzebujemy ciszy
Czy da się tak w rejonie Makarska czy trzeba szukać czegoś zupełnie dalej od wybrzeża?
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne