remikrmk napisał(a):A Cres? Mało się przewija na forum, jest jedna ciekawa relacja ale poza tym jakoś cicho o tej wyspie. Vis wydaje się całkiem całkiem, ale ponad 600zł za prom dodatkowo do wydania zniechęca
AngieM napisał(a):Cześć, czy ktoś z Was był na małej wysepce Kolocep i jest w stanie podzielić się swoimi wrażeniami? Przy naszym noclegu mamy plażę, ale zastanawiam się czy na wyspie są dostępne z lądu zatoczki na których można poplażować
AngieM napisał(a):Cześć, czy ktoś z Was był na małej wysepce Kolocep i jest w stanie podzielić się swoimi wrażeniami? Przy naszym noclegu mamy plażę, ale zastanawiam się czy na wyspie są dostępne z lądu zatoczki na których można poplażować
mateo10 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów. W pierwszym tygodniu września planuję wybrać się z żoną i 2 letnim dzieckiem po raz pierwszy do Chorwacji. Z waszych relacji najbardziej urzekły mnie wyspy i południe kraju. Jednak ze względu na małe dziecko ograniczymy się do Istrii. Zależy mi na ładnej zwirkowej plaży, placu zabaw i klimatycznej starówce. Chcemy też pozwiedzać inne miasta. Czy Fazana spełni moje oczekiwania? Zauważyłem w ogłoszeniach, że w tym mieście ciężko o kwatery z widokiem morze. Czy to prawda? Pozdrawiam
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne