Ostatnia analiza mapy ujawniła mi tą dróżkę. Jest to kilkaset metrów przejazdu (zamiast kilku kilometrów inną trasą). Stąd było moje pytanie czy ktoś też tamtędy jechał i może coś napisać na temat możliwości przejadu tamtędy.
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
pasik napisał(a):Jeszcze z innej perspektywy.
.png)
Arek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gdyby tam był możliwy objazd ronda Pesnica, byłoby to opisane na forum.
Wszystko przed nami
Pasik po powrocie napisze relację
.png)
sviva napisał(a):Arek napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gdyby tam był możliwy objazd ronda Pesnica, byłoby to opisane na forum.
Wszystko przed nami
Pasik po powrocie napisze relację
Już widzę tę polną dróżkę w lipcu i sierpniu jak Polacy będą podróżować do Cro... Wszyscy autostradką a boczniakiem sznur aut na PL blaszkach...
.png)
.png)
boro2511 napisał(a):Ja w tym roku spróbuję odbić w Austrii na Szombathely, potem Zalaegerszeg, Nagykanizsa i dalej autostradą (jeden dzień jest bezpłatna na Węgrzech) w kierunku miejscowości Varażdin (CRO). Nie będę płacił 30 EUR w Słowenii, wole wydać na miejscu...
.png)
Jacynty napisał(a):boro2511 napisał(a):Ja w tym roku spróbuję odbić w Austrii na Szombathely, potem Zalaegerszeg, Nagykanizsa i dalej autostradą (jeden dzień jest bezpłatna na Węgrzech) w kierunku miejscowości Varażdin (CRO). Nie będę płacił 30 EUR w Słowenii, wole wydać na miejscu...
co to za nowość???!
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi