henius34 napisał(a)::lol:![]()
Ale wniosłeś do dyskusji tym postem. Wszyscy skorzystają.
.png)
henius34 napisał(a):129 stron i jeszcze w innych tematach jest o tym mowa. Objazd jest prosty łatwy i BEZPŁATNY, po co dalej to wałkować?
.png)
piotr62 napisał(a):Witam,
Poniewaz w tym roku urlop na Istrii to pewnie kupię winiete Słoweńską, i tu pytanie: jadąc z Graz do Mariboru, gdzie ja najlepiej kupić (żeby nie było za późno).
P.
.png)
henius34 napisał(a):No to widzę że odgrzewanie kotletów rozpoczęte
.png)
Fatamorgana napisał(a):henius34 napisał(a):No to widzę że odgrzewanie kotletów rozpoczęte
No, się zaczyna uruchamiać lawina pytań odnośnie już zadanych pytań...
Ja się już nie mogę doczekać tematów typu: gdzie jechać, żeby nie przejechać, jak objechać, jak dojechać, gdzie jeść, gdzie stać, gdzie spać i gdzie srać.
![]()
Wtedy najlepszą opcją dla ludzi nie lubiących takiego zaśmiecania jest...urlop od CRO.pl.
Po wakacjach to przynajmniej można relacje pooglądać i poczytać.
Wtedy już ci co mieli objechać te płatne autobany - objechali.
.png)
.png)
czyrek napisał(a):...
wkleiłbym zdjęcie ale za bardzo nie wiem jak, powodzenia
.png)
romuald22 napisał(a):dids76 napisał(a):Tralien napisał(a):Sprzedam winietę na Słowenię ważną od 20.08 do 19.09
Wracam do Polski 28.08. Także winieta będzie ważna jeszcze 22 dni. Cena: 70 zł (normalnie: ok. 125 zł)
ODBIÓR W POZNANIU LUB WYSYŁKA PRIORYTETOWA
Kontakt:
Tel. (tylko po 28.08) 605-571-469
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
GG: 2129811
Używana winieta??
Nieładnie.
Może z szybą sprzedaje???Ale to chociaż powinien podać markę auta.
Tralien - jak nalepiłeś tę winietę na szybe ???
.png)
Salemka napisał(a):Ja nigdy nie paskudzę szyb winietkami, kupiłam w Lyreco specjalną naklejalną i zdejmowalną przezroczystą kieszonkę i wkładam do niej winietkę i naklejam na szybę, spokojnie można ją przeklejać z miejsca na miejsce i nie muszę po wakacjach walczyć ze zdzieraniem winiet![]()
Poza tym w tej kieszonce od razu trzymam pozostałą część winiety coby nie zgubić, jak dla mnie proste i ułatwia życie
ASFINAG napisał(a):Opłata zastępcza za nieprawidłowe uiszczenie opłaty:
- Samochody osobowe 120 euro
- Motocykle 65 euro
Opłata zastępcza w przypadku manipulacji winietą
- Samochody osobowe 240 euro
- Motocykle euro
Wysokość kary w administracyjnym postępowaniu karnym wynosi do 3.000,- euro
.png)
Arek napisał(a):Salemka napisał(a):Ja nigdy nie paskudzę szyb winietkami, kupiłam w Lyreco specjalną naklejalną i zdejmowalną przezroczystą kieszonkę i wkładam do niej winietkę i naklejam na szybę, spokojnie można ją przeklejać z miejsca na miejsce i nie muszę po wakacjach walczyć ze zdzieraniem winiet![]()
Poza tym w tej kieszonce od razu trzymam pozostałą część winiety coby nie zgubić, jak dla mnie proste i ułatwia życie
Tak, tak...
Winieta nieprzyklejona jest nieważna. Jesteś dorosła i zapewne znasz konsekwencje swoich działań.ASFINAG napisał(a):Opłata zastępcza za nieprawidłowe uiszczenie opłaty:
- Samochody osobowe 120 euro
- Motocykle 65 euro
Upsssssss no fakt ..... wyszłam na blondynkę, no ale jakbyś widział moją minkę jaka byłam zadowolona jak to wynalazłamno i kilka razy aż do teraz tak przejechałam w błogiej nieświadomości
![]()
A tego nie wiedziałam że musi być na bank przyklejona i tak sobie już któryś raz z kolei jeżdżę szczęśliwa z mojego wynalazkuupssssssss
Opłata zastępcza w przypadku manipulacji winietą
- Samochody osobowe 240 euro
- Motocykle euro
Wysokość kary w administracyjnym postępowaniu karnym wynosi do 3.000,- euro
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi