Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Winiety na Austrie

Którędy jechać? Ile zajmuje pokonanie trasy? Na jakich odcinkach drogi są płatne? Gdzie przekraczać granice? Nocować po drodze czy nie? A jeśli tak, to gdzie? Co zabrać w podróż, na co uważać, jak się zachowywać, jak radzić sobie w sytuacjach kryzysowych. Gdzie nie warto tankować i co z LPG.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
StaryMarek
Croentuzjasta
Winiety na Austrie

Nieprzeczytany postnapisał(a) StaryMarek » 29.01.2026 19:42

Nie wiem czy było, nie mogę znaleźć.
Nie mam pojęcia co się stało, nie mogę kupić winiety na Austrię na oficjalnej stronie.
Strona jest, ale martwa. Nie do końca martwa, ale przysłania taki półprzeźroczysty element z logowaniem i nic nie działa.
Też tak macie?
Próbowałem na różnych przeglądarkach i wszędzie to sami.
Nie dział.
Czy możecie spróbować? Jeżeli u was wszystko gra, to też dajcie znać że problemy nie ma.
Bedę wiedział że coś z moim komputerem. Chodzi oczywiście na komputerze, bo na telefonie działa, działa na tyle że to co przysłania to da się usunąć.
Trudno to wyjaśnić, może spróbujcie
https://shop.asfinag.at/pl/oplaty-drogowe/
clawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) clawis » 29.01.2026 20:15

Próbowałem kupić jednodniowa nie ma problemu z zakupem.
StaryMarek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) StaryMarek » 29.01.2026 20:48

clawis napisał(a):Próbowałem kupić jednodniowa nie ma problemu z zakupem.

Na komputerze? To nie mam pojęcia co się stało.
Ok, Dzięki
clawis
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) clawis » 29.01.2026 20:49

Tak.Komputer(laptop).
StaryMarek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) StaryMarek » 29.01.2026 21:27

clawis napisał(a):Tak.Komputer(laptop).

W takim razie nie mam pojęcia. Pewnie to wina systemu
Nadal mam Windows 8.1
Dzięki, teraz wiem że muszę sprawdzić na innym komputerze a raczej innym systemie.
Bo na telefonie otwiera się bez problemu.
stachan
Koordynator forum

Nieprzeczytany postnapisał(a) stachan » 30.01.2026 17:30

U mnie jest problem ze stroną w Chrome, natomiast Opera, Brave i Slimjet otwierają ją poprawnie.
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 31.01.2026 07:44

StaryMarek napisał(a):

...
Nadal mam Windows 8.1
... .

Dobrze że nie masz Windows 3.11 :)

pozdrawiam
Marcin
StaryMarek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) StaryMarek » 31.01.2026 08:26

Martini2000 napisał(a):
StaryMarek napisał(a):

...
Nadal mam Windows 8.1
... .

Dobrze że nie masz Windows 3.11 :)

pozdrawiam
Marcin

Tego to akurat nie wiem czy dobrze czy źle. Tylko co to ma do rzeczy?
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 31.01.2026 08:48

Do rzeczy nic nie ma , tak tylko nostalgicznie wspomniałem WIN 3.11
StaryMarek
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) StaryMarek » 31.01.2026 09:05

Martini2000 napisał(a):Do rzeczy nic nie ma , tak tylko nostalgicznie wspomniałem WIN 3.11

Mam to co mam. Niektórzy mają Bugatti, ja mam Fiata i to z 2000 roku.
Chciałbym mieć Bugatti, ale nie ma. Mam natomiast 20 h ziemi w Australii. Leży odłogiem nad oceanem.
Jeść nie woła, nikomu nie przeszkadza. Może kiedyś się przyda.
Natomiast nie wiem co się stało ze stroną Asfinag. Z prawej strony na górze są trzy kreski. Niby aktywne, ale nic nie reaguje.
To samo jest na telefonie tylko te trzy kreski odsłaniają lub zasłaniają cała stronę w półprzeźroczysty sposób.
Stronę widać, można przesuwać w dół, do góry, tylko nic zrobić nie można na stronie.
Szukam powodów. Bo zupełnie nie wiem co się stało. Jeszcze pół roku temu działało.
Martini2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Martini2000 » 31.01.2026 09:16

StaryMarek napisał(a):
Martini2000 napisał(a):Do rzeczy nic nie ma , tak tylko nostalgicznie wspomniałem WIN 3.11

Mam to co mam. Niektórzy mają Bugatti, ja mam Fiata i to z 2000 roku.
Chciałbym mieć Bugatti, ale nie ma. Mam natomiast 20 h ziemi w Australii. Leży odłogiem nad oceanem.
Jeść nie woła, nikomu nie przeszkadza. Może kiedyś się przyda.
Natomiast nie wiem co się stało ze stroną Asfinag. Z prawej strony na górze są trzy kreski. Niby aktywne, ale nic nie reaguje.
To samo jest na telefonie tylko te trzy kreski odsłaniają lub zasłaniają cała stronę w półprzeźroczysty sposób.
Stronę widać, można przesuwać w dół, do góry, tylko nic zrobić nie można na stronie.
Szukam powodów. Bo zupełnie nie wiem co się stało. Jeszcze pół roku temu działało.

U mnie działa na każdej przeglądarce, na Chrome też działa.
Może wina systemu, może wina jakiejś blokady systemowej Twojego systemu operacyjnego lub programu (jakiś FireWall itp) nie mam pojęcia , ale już dawno zauważyłem że niestety ale trzeba się aktualizować , nawet TV z trochę starszym Androidem bez przystawki nie poszaleje (miałem tak z Netflixem - musiałem dokupić przystawkę ) a TV markowy, porządny tylko bez wsparcia dla nowszego Androida - masakra . Ale to samo z Tabletami i telefonami , brak wsparcia Androida i sruuu
yarko2000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) yarko2000 » 31.01.2026 14:06

U mnie wszystko działa, przeglądarki firefox, opera

Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone