.png)
.png)

.png)
Alek70 napisał(a):damianisko5 napisał(a):Też zapytam.
A tu? Coś więcej ktoś wie.
Droga na Bratysławę, dzisiejszy screen. Wystarczy jechać jak niebieska trasa pokazuje małym objazdem?
żółty ludzik pokazuje jakieś roboty drogowe.
Hej, tam są roboty drogowe bo jest przerabiany cały "węzeł" możesz jechać jak masz na Twoim skreenie, albo skręcić w prawo na D4 i jechać nowym objazdem Bratysławy. "Ślimak" jeszcze nie jest zrobiony, ale na D4 można zjechać jak na moim screenie...tak właśnie jechałem tydzień temu.
.png)
.png)
.png)
.png)
Hercklekot napisał(a):Wracając do tematu Bratysławy, to ja od dawna nie pcham się przez centrum, zjeżdżałem do tej pory na 61 przy MacDonaldzie, potem D4, teraz tak jak pokazano zjazd na D4 będzie prostszy - w prawo i nawrót na węźle. Podobnie na powrotnej. Bratysława lubi się korkować, np jak ludzie wracają z pracy. Wszystko zależy od dnia i godziny, ale D4 eliminuje nam problem zawsze.
Węgierska Górka - na pewno nie na to lato (co mnie wkurza), Słowacy pomiędzy Czadcą a Żyliną też chyba nic nowego nie otworzą.
Tym niemniej jeździ się z roku na rok coraz lepiej wg mnie, ja nawet nie rozważam opcji Czechy-Austria-Słowenia, chyba, że bym jechał na Istrię/Cres/Losinj

.png)
Martini2000 napisał(a):
Ja za namową Didsa chyba polecę CZ/SK/HU/ Czyli od Brna na Bratysławę i dalej w dół . Jadę w niedziele 15 czerwca , ale dawno nie jechałem przez CZ i mam taki kaprys, przetestuje ten kawałek , niby winieta więcej ale do przetrawienia przecież
![]()
Tym bardziej jak patrzę ostatnio na GM o różnych porach to to rozwiązanie jest podobne do CZ/A/SLO czasowo a przez A i SLO nie chcę jechać bo SLO nie lubię
.png)
qra69 napisał(a):W tym roku też Cz/Sk/Hulubię tą trasę.

.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi