Re: Trasa
napisał(a) Agulek777 » 23.06.2011 23:55
Henryk Stary napisał(a):Agulek777 napisał(a):[Słuchaj, my zanim wybraliśmy trasę opisaną na stronie drugiej tego tematu, studiowaliśmy dobre dwa tygodnie pozostełe trasy.
Możliwości dojazdu do Chorwacji jest bardzo wiele, można jechać na Czechy-Austrię-Słowenię, można przez Słowację, na Węgry autostradą i przez Słowenię, można tak jak my minąć i Słowenię i autostradę węgierska i jechać bocznymi, można jechać tez przez Niemcy jak chcesz albo na Zakopane bo też tu gdzieś taką opcję znalazłam. Wariantów jest masa.
Na forum masz wszystko wyłożone jak na dłoni, fakt, że jest to troszkę rozproszone, ale trochę czasu i chęci i wszystko znajdziesz. Informacje na forum to bardzo duże ułatwienie, ale trzeba poszukać, a jak Ci się szukać nie chce to raptem dwie strony wcześniej masz pełen opis trasy jaka my pojedziemy więc zaufaj, wydrukuj i jedź tak jak my

Chylę czoła przed wykonaną przez Was robotą. Jadę 1 raz i chyba skorzystam z tych podpowiedzi. Ot i Bielsko się rozjeździło

Ja z małżonką chcemy wyjechać 30-go lipca na Peljasacz a wracać chcemy 6-go (jak Wy) tylko zatrzymamy się na 2 dni przy krk i jeziorach Plitwickich.
Pozdrawiam podróżników
Cieszę się, że mogliśmy komuś pomóc. Trasa sprawdzona i przedyskutowana z tutejszymi, doświadczonymi ludźmi. Wy wyjeżdżacie w czwartek, więc pewnie będzie jeszcze luźniej. Wydaje mi się, że trasa jest ok, póki co nie znalazłam żadnych informacji o problemach na tej trasie. Słyszałam tylko, że mogą być jakieś zwężki lub mijanki, ale bierzemy na to "zapas czasu" bo wyjeżdżamy ok 15. Również życzymy udanych wakacji:))
Obiecałam sobie, że tym razem zrobię fotorelację ze wszystkiego hehe:)) Biorę laptopa tylko ze względu na zdjęcia i muzykę, ale jeśli tylko będę miała możliwość połączenia z netem, natychmiast zdam relację z trasy dla szanownych Cromaniaków, którzy tak wiele mi pomogli

W tym miejscu chciała również podziękować za tą stronkę, za ludzi, którzy je wpółtworzą, za więź jaka nas wszystkich łączy w czasach gdzie tak naprawdę często zapomina się o drugim człowieku, gdzie nic nie ma za darmo:) To cudowne że Chorwacja tak nas połączyła:)