A niezawodny to naprawdę ma pecha, że mu w "stosunkowo niewysokich górach" (to był mój cytat)
.png)
.png)
shtriga napisał(a):Może Zawodowiec nam wytłumaczy? On to się zna na pewno!
.png)
shtriga napisał(a):A niezawodny to naprawdę ma pecha, że mu w "stosunkowo niewysokich górach" (to był mój cytat)zazwyczaj tak "drastycznie" mu się
warunki zmieniają z każdym 100m
. Sorrrrry - żartowałam - wybacz
. Nie jest tak drastycznie
. Naprawdę!
.png)
.png)
shtriga napisał(a):Może Zawodowiec nam wytłumaczy? On to się zna na pewno!
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a):- ile mniej więcej potrzeba czasu na przejazd trasy (wliczając postoje na widoki) - wiadomo to mocno subiektywna informacja, ale nie mam pojęcia jak ten czas określić (obecnie trasa zamknięta i google nie prowadzi, więc nawet czystego czasu przejazdu nie mogę określić - obstawiam ok. 4-5 h)?
.png)
maslinka napisał(a):Nam przejazd zajął 4 godziny, ale bez zamku Poenari, który był zamknięty i bez podejścia do jeziora Bâlea Lac.piekara114 napisał(a):- ile mniej więcej potrzeba czasu na przejazd trasy (wliczając postoje na widoki) - wiadomo to mocno subiektywna informacja, ale nie mam pojęcia jak ten czas określić (obecnie trasa zamknięta i google nie prowadzi, więc nawet czystego czasu przejazdu nie mogę określić - obstawiam ok. 4-5 h)?
A ja zakładałam na przejazd ok.6- 8 h i też bez zamku.... Nie mam pomysłu jak sensownie to rozplanować.... no i co mój kierowca na to......png)