Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Sezon motocyklowy 2010, 2011

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 28.04.2010 14:56

Roksa_ napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Po co w ogóle sprzedawać

od faceta, któremu żona kazała motocykl sprzedać

Jędza
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 29.04.2010 08:48

kuoiłem Suzuki z myśla o jeździe z żona, ale ona nie wsiada na moto, szukam więc teraz czegos tylko dla siebie ( jak sprzedam, jakby kogos interesowało to polecam
otomoto.pl/suzuki-gsx-f-katana-M1854826.html
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 08.05.2010 22:05

U nas sezon w pełni ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to wszystko w moim rodzinnym mieście, a właściwie miasteczku :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2010 00:26

Roksa mam prośbę czy mogłabyś wpisywać terminy zlotów motocyklowych w tym temacie, nie zawsze mam czas żeby pamiętać sprawdzać na innych forach co i gdzie i kiedy? Że co? Że leniwy jestem? Nooo trochę :oops:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 09.05.2010 09:36

Serce w pasy napisał(a):Roksa mam prośbę czy mogłabyś wpisywać terminy zlotów motocyklowych w tym temacie, nie zawsze mam czas żeby pamiętać sprawdzać na innych forach co i gdzie i kiedy? Że co? Że leniwy jestem? Nooo trochę :oops:

No problemo, nie tam żebym specjalnie wyszukiwała terminy zlotów :twisted: , ale jak będę coś wiedziała, to napiszę notkę ;)
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 09.05.2010 09:50

Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 09.05.2010 10:44

Roksa_ napisał(a):
Serce w pasy napisał(a):Roksa mam prośbę czy mogłabyś wpisywać terminy zlotów motocyklowych w tym temacie, nie zawsze mam czas żeby pamiętać sprawdzać na innych forach co i gdzie i kiedy? Że co? Że leniwy jestem? Nooo trochę :oops:

No problemo, nie tam żebym specjalnie wyszukiwała terminy zlotów :twisted: , ale jak będę coś wiedziała, to napiszę notkę ;)

Fenkju wery macz
Motoschiza
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Motoschiza » 09.05.2010 15:36

Roksa zmień tytuł tematu bo treść już nieco odbiegła od niego :roll: :lol:
Ja zapraszam do Bielska a dokładniej ....
http://www.podzapora.pl/zlot/MAJ2010.html
:papa:
Roxi
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Roxi » 10.05.2010 06:03

Motoschiza napisał(a):Roksa zmień tytuł tematu bo treść już nieco odbiegła od niego :roll: :lol:

Tytuł zmieniony na bardzo ogólny- Sezon motocyklowy 2010... i dobrze, nikt nie będzie posądzał nikogo o spamowanie ;) :twisted:
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 15.05.2010 23:03

Z Forum Południowców

Akcja autostrada...
Prosimy osoby chętne do zaangażowania się w organizację wyjazdu do Warszawy.

Rozumiejąc sytuację po katastrofie w Smoleńsku czas jaki pozostał do zorganizowania się na dzień planowany uprzednio nie pozwala na dobre przygotowanie.

Dlatego po analizie różnych czynników; posiedzenie sejmu, inne imprezy, zbliżające się sesje i wakacje najsensowniejszym terminem jest 11.06.2010r.

Jeszcze dziś zamieszczę ogłoszenie, które należy rozesłać w jak największą ilość miejsc.
PAMIĘTAJMY, że sensem akcji jest pokazanie ministerstwu kim są motocykliści; wg przedstawicieli ministerstwa infrastruktury jesteśmy nie liczącą się grupą społeczną i minister nie widzi potrzeby rozmowy z nami, a tym bardziej respektowania naszych praw i postulatów.

Prezes A4 nadal podtrzymuje chęć rozmów zmierzających do obniżenia opłat dla motocyklistów - dlatego należy odwiedzić Warszawę, a sens tej akcji będzie tylko wtedy jak przyjadą motocykliści z każdego zakątka kraju.

Wszystkie bieżące wiadomości i komunikaty dla całej Polski na stronie www.motoautostrada.pl
Kto chce pomóc, zorganizować grupę - kontakt na maila przez stronę.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2010 00:07

Kur...a niech przestanie padać! Mieszkam pod Krakowem. Jak wstaję rano i widzę deszcz to muszę wziąć samochód, a nie motocykl, później się rozpogadza, a ja już jestem w biurze, i jest słońce cały dzień. Mam dość. Wynająłem garaż pod biurem i tam będę trzymał motor w tym sezonie. Koniec.
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 16.05.2010 13:51

A jak pojedziesz moto do domu to garniak w plecak włożysz? :):) Ja ostatnio stwierdziłem, że jak zapłaciłem AC to nawet w potop będę jeździł :):) No i ostatnio zmokłem... A na pinlocka czekam już prawie miesiąc... :(
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 16.05.2010 13:53

Ja przyjeżdżam do roboty i się przebieram w cywilne ciuchy.
Ostatnio codziennie kropi/pada...
Co prawda to nie bank i garniak nie obowiązuje...
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.05.2010 14:06

Bocian napisał(a):A jak pojedziesz moto do domu to garniak w plecak włożysz? :):) Ja ostatnio stwierdziłem, że jak zapłaciłem AC to nawet w potop będę jeździł :):) No i ostatnio zmokłem... A na pinlocka czekam już prawie miesiąc... :(
Na szczęście etap pracy w garniturze już mam za sobą :D
mutiaq
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mutiaq » 16.05.2010 18:13

Serce w pasy napisał(a):Kur...a niech przestanie padać! Mieszkam pod Krakowem.(...)

A gdzie dokładniej? :P
Bo ja też "spod" Kraka 8)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Sezon motocyklowy 2010, 2011 - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone