napisał(a) AniaJ. » 02.08.2007 12:35
Pozwolilam sobie odswiezyc watek campow na Peljescu, jako ze wybieram sie z rodzinka w tamtym kierunku za dwa tygodnie...
Moze ktos byl i podpowie mi, ktory kemping spelnia moje oczekiwania...
Lubimy spokoj, kameralnosc, bliskosc plazy (kamyki i zwirek), czyste sanitariaty, cien, samochod przy namiocie.
Mam juz pewne typy, pewnie odwiedze te miejsca tak czy inaczej, ale moze czesc moich watpliwosci da sie rozwiac juz przed wyjazdem...
1. Makalo camp Adriatic - to chyba typ nr jeden, ale...jak to jest z tymi tarasami? czy z dzieckiem bedzie bezpiecznie? I czy auto daleko od namiotu?
2. Nevio Makalo, ale tam podobno z cieniem kiepsko...
3. Divna - tu z kolei informacje o sanitariatach mnie zniechcaja, brak cieplej wody nie wchodzi w gre
4. Glavna Plaza - tu zastanawia mnie polozenie: z informacji na forum wynika, ze nieopodal jest deptak? Dobrze zrozumialam?
5. Rozwazam tez campy w Zulianie (Sunce lub Vucine).
I tu prosba do osob, ktore byly w ww miejscach... Moze jakies sugestie dotyczace pobytu na tych campingach z dziecmi.
Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje. A moze ktos ma zdjecia "pogladowe" z tych campow (oczywiscie nie liczac tych dostepnych na stronach internetowych)?
Z gory dziekuje i pozdrawiam