.png)
daszma2 napisał(a):Dzieki za odpowiedzi.
Zobaczymy na miejscu, myśłem coś bez auta aby od niego odpoczać i popływać jaką łódka na jakies plaże na Mljecie.
Jadę do Zuljany w tym tygodniu i mam nadzieje że tłumów jeszcze tam nie bedzię.

.png)
Możesz z autem popłynąć do Sobry i potem katamaranem 30 minut do Polače. Albo od razu z Żulki do Polače. Na miejscu się zorientujesz. Zapytaj swojego gospodarza. Ogranicz się do terenu samego Parku. Można tam wypożyczyć rower, kajak. Można pojechać do Trstenika i popłynąć z tej wioski. Tylko tam ciężko zaparkować auto. Udanej wycieczki
Jak chcesz jakieś namiary na konoby czy wino to pytaj. Może coś uda się podpowiedzieć.
.png)
daszma2 napisał(a):
Dzięki za podpowiedz
Wino to już gospodarz mnie pytał czy lubimy bo sam ma a co do konob to chętnie przyjmę jakieś namiary. W ogóle co patrzyłem w samej Zuljanie jest kilka. W ogóle ktoś jest tam jakas pekara? i czy faktycznie ten Studenac który tam jest - bardzo drogi?
.png)
.png)
empire13 napisał(a):daszma2 napisał(a):i czy faktycznie ten Studenac który tam jest - bardzo drogi?
Mnie się wydaje, że każdy Studenac jest drogi. Dla mnie to taki chorwacki odpowiednik żabki.
.png)
Marlowe1994 napisał(a):empire13 napisał(a):daszma2 napisał(a):i czy faktycznie ten Studenac który tam jest - bardzo drogi?
Mnie się wydaje, że każdy Studenac jest drogi. Dla mnie to taki chorwacki odpowiednik żabki.
Każdy ma swoje odczucia. Robiłem zakupy kilka dni temu i było normalnie. Ale kupowałem tylko kilka podstawowych rzeczy.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne