Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty w Orebic - opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Apartamenty w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 24.02.2013 12:56

Witam sedecznie miłośników Peljasac,

Mam prośbę o opinie o apartamencie Roberta w Orebić.
Zlokalizowany jest przy ulicy Nazarowa.
Prowadzę wstępne rozmowy z agencją która posiada ten apartament w swojej ofecie.
Byłabym wdzięczna za opinie co do apartamentu jaki i jego lokalizacji, czy jest blisko centrum i przy jakiej plaży.
Z góry serdecznie dziękuję
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 24.02.2013 21:29

Kochani
i co nikt nie wie gdzie to jest?
Może jakieś opinie o najbliższej plaży.
Basiulinek
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 4400
Dołączył(a): 10.07.2006
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 24.02.2013 21:34

Czy na pewno dobrze podalaś nazwę ulicy??
Nie znajduję takiej....
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 24.02.2013 21:38

Witam,
myslę że tak, ponieaważ znalazłam jedną opinie na temat tego apartamentu i wlasnie ta osoba pisze o tym, że jest on zlokalizowany przy tej ulicy.
Basiulinek
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 4400
Dołączył(a): 10.07.2006
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Basiulinek » 24.02.2013 22:02

Ulica Nazorova. :lol:
Najbliższa plaża - koło portu.
Blisko plaże hotelowe.
Szukałabym odpowiedniej na prawo od portu.

:papa:
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 25.02.2013 10:25

Dzięki wielkie.
Jadena
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 25.02.2013 10:31

Jade na Peljasac pierwszy raz.
W zeszłym roku byliśmy w Zecevie.
To te plaże hotelowe są nie bardzo? Chodzi mi o to zeby był jakiś żwirek i trochę cienia pod drzewami
Ten apartament przekonuje mnie bliskością centrum 250 m i odleglością do morza 250m.
Pozdrawiam
Bocian
zbanowany
Posty: 24103
Dołączył(a): 21.03.2005
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 25.02.2013 11:26

malgosia 76 napisał(a):Ten apartament przekonuje mnie bliskością centrum 250 m i odleglością do morza 250m.
Pozdrawiam

Chyba powinno być "bliskością"...
Pozdrav.
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 25.02.2013 12:20

Chyba powinno być "bliskością"...


Tak właśnie powinno być....
malgosia 76
Podróżnik
Posty: 18
Dołączył(a): 06.01.2012
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) malgosia 76 » 27.02.2013 18:11

A może coś bliżej o plaży która jest przy poczcie albo przystani.
Adam66
Croentuzjasta
Posty: 358
Dołączył(a): 07.07.2007
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam66 » 27.02.2013 18:59

Plaża przy poczcie to wąski pasek żwiru, a za murkiem promenada. Zaletą bliskość pysznych lodów ( dla dzieciaków) dla dorosłych niekoniecznie. Przy porcie plaża trochę szersza, ale duży ruch samochodów.
Pozdrawiam
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12229
Dołączył(a): 30.06.2010
Re: Apartament Roberta w Orebic - opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.01.2014 13:58

Witam,

ma ktoś bezpośredni namiar na tą willę? Niestety nie mogę znaleźć, tylko agencje mi wyskakują :x
Ulica bardzo mi odpowiada, bo w planach plażowanie na skraju Orebica w kierunku Kuciste.

Pozdrawiam
CROnikiCROpka
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 2171
Dołączył(a): 04.03.2012
Prośba o opinię bywalców Orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 09.04.2015 21:31

Witam,

mam prośbę do osób bywających w Orebic.

Znalazłam 4 kwatery i chciałabym się podpytać o ich lokalizację osób, które znają Orebic, wiedzą które ulice są ruchliwe, jakich lokalizacji unikać, a które są sensowne.

Jeśli można to oczywiście w kolejnym poście wrzucę namiary na apartamenty, o które mi chodzi. Jeśli nie, proszę o kontakt na wiadomość prywatną - wtedy chętnie podyskutuję.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc :)

P.S. Wesprzyjcie stawiających pierwsze kroki w CRO ;)
Bocian
zbanowany
Posty: 24103
Dołączył(a): 21.03.2005
Re: Prośba o opinię bywalców Orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 09.04.2015 21:38

Napisz nazwy ulic :)
CROnikiCROpka
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 2171
Dołączył(a): 04.03.2012
Re: Prośba o opinię bywalców Orebic

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROnikiCROpka » 09.04.2015 21:42

Mądrego przyjemnie posłuchać ;)

Apartament 1: Matice hrvatske 30

Apartament 2: Joza Orebića 10

Apartament 3: Put Stankovica 12-14

Apartament 4: Kralja Zvonimira 19
Następna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Apartamenty w Orebic - opinie
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2021