Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty w Orebic - opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
rock_is
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 52
Dołączył(a): 12.08.2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) rock_is » 26.02.2016 21:09

Witam,

czy mogę prosić o opinie na temat Apartamentów "Martina" w Orebić?
Lokalizacja to Ul. Bana Josipa Jelacića.
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12232
Dołączył(a): 30.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 26.02.2016 21:16

rock_is napisał(a):Witam,

czy mogę prosić o opinie na temat Apartamentów "Martina" w Orebić?
Lokalizacja to Ul. Bana Josipa Jelacića.


Co do samej ulicy - to główna przelotowa ulica i jeśli będziesz mieć okna na ulicę to musisz liczyć się z hukiem aut. Dla mnie mieszkanie przy samej tej ulicy jest nie do zaakceptowania. Zwłaszcza jeśli tuż obok jest sklep to od rana będzie huk od rozładunku.
Daj linka to się dokładnie popatrzy.
rock_is
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 52
Dołączył(a): 12.08.2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) rock_is » 26.02.2016 21:21

Chyba przegapiłem moment od którego można umieszczać linki do ofert ;)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Apartament obejmuje całe piętro, a więc okna na wszystkie strony świata - oczywiście balkony na morze, a w narożniku od strony sklepu znajduje się kuchnia i pokój dzienny.
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12232
Dołączył(a): 30.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 26.02.2016 22:04

Apartamentu nie oceniam, bo nie byłam. Apartament jest o tyle w nieszczęsnym miejscu, że samochody tu hamują przed skrętem w kierunku portu (prom na Korculę), a od strony portu włączają się do ruchu pod górkę.
Plus: blisko do dość fajnej plaży i tych w kierunku hoteli.
Ja osobiście bym tej lokalizacji nie wybrała właśnie ze względu na ulicę i skrzyżowaniu. Ja cenię sobie spokój.
Ale może poczekaj jeszcze na inne opinie.
Beata W.
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 2947
Dołączył(a): 15.02.2006

Nieprzeczytany postnapisał(a) Beata W. » 26.02.2016 22:16

rock_is napisał(a):Chyba przegapiłem moment od którego można umieszczać linki do ofert ;)

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Apartament obejmuje całe piętro, a więc okna na wszystkie strony świata - oczywiście balkony na morze, a w narożniku od strony sklepu znajduje się kuchnia i pokój dzienny.


Ciężko mi powiedzieć jak jest przed portem. Mieszkaliśmy bardziej w środkowej części miasta przy tej właśnie ulicy. Dom był nieco wsunięty od ulicy i pomimo bliskości szkoły (byliśmy we wrześniu) ani hałasy ze szkoły ani z drogi nam nie przeszkadzały.

Pozdrawiam
rock_is
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 52
Dołączył(a): 12.08.2015

Nieprzeczytany postnapisał(a) rock_is » 28.02.2016 15:23

Dzięki za podpowiedzi.
Jako, że ciężko znaleźć coś dla 10 osób, podoba nam się standard i kontakt z właścicielami którzy zgodzili się na niestandardowy termin (Pn-Czw) jest bardzo miły to chyba się zdecydujemy. Mam nadzieję, że po wizycie apartament będzie chwalony przez mnie w banku kwater ;)
Justi75
Autostopowicz
Posty: 3
Dołączył(a): 17.05.2015
Orebić apartament - polecacie jakiś?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Justi75 » 28.03.2016 16:37

Witam wszystkich zakochanych w Chorwacji:)
Szukam apartamentu w Orebić dla 2 osób.
Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsca?

Z góry dziękuję :D
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12232
Dołączył(a): 30.06.2010
Re: Orebić apartament - polecacie jakiś?

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 28.03.2016 16:50

Zacznij od Banku Kwater, a potem wystarczy poszukać w tym dziale i w ciągu 5 sekund masz min 3/5 wątków.
Trzeba się trochę wysilić.
search.php?st=0&sk=t&sd=d&sr=posts&keywords=orebic&fid[]=6
apartamenty-w-orebic-opinie-t40361.html?hilit=orebic
apartamenty-w-orebic-opinie-t40361.html?hilit=orebic
viilia-orebic-tours-orebic-t22080.html?hilit=orebic
monavi
Turysta
Posty: 8
Dołączył(a): 05.02.2015
Apartamenty Podhraśki Orebic-ktoś zna??

Nieprzeczytany postnapisał(a) monavi » 19.04.2016 18:48

Proszę o opinie jeśli ktoś był w apartamencie Podhraśki w orebicu. Jest tam prywatna plaża i interesuje mnie czy w takich miejscach jest zazwyczaj tak że się nie da pospacerować w stronę centrum, np. jakimś deptakiem i trzeba raczej samochodem, ponieważ jest to ulica ruchliwa. Jadę z dziećmi 6 i 9 lat, lubię zacisznę miejsca ale chciałabym mieć możliwoć przejścia się do sklepu czy bliżej centrum bez ruszania samochodu.
Pozdrawiam
Maryev
Autostopowicz
Posty: 1
Dołączył(a): 19.04.2016
Rodzinnie w lipcu Peljesac ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maryev » 20.04.2016 18:43

Witam,
wybieramy się do Chorwacji w połowie lipca na 10, 12 dni , 4 osoby (chłopcy w wieku 12,14 lat). To nasz drugi wyjazd. W roku ubiegłym byliśmy obok Trogiru i było super. W tym roku szukamy jakiegoś fajnego miejsca do zakwaterowania na Peljesac. Moi panowie nie chcą leżeć na plaży, chcą zwiedzać (dzięki Bogu). Może ktoś zna fajne miejsce w ciszy i spokoju za rozsądną kwotę?
Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi i adresy.
Z
Cromaniak
Posty: 2931
Dołączył(a): 29.04.2007
Re: Rodzinnie w lipcu Peljesac ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 20.04.2016 20:59

Maryev napisał(a):Witam,
wybieramy się do Chorwacji w połowie lipca na 10, 12 dni , 4 osoby (chłopcy w wieku 12,14 lat). To nasz drugi wyjazd. W roku ubiegłym byliśmy obok Trogiru i było super. W tym roku szukamy jakiegoś fajnego miejsca do zakwaterowania na Peljesac. Moi panowie nie chcą leżeć na plaży, chcą zwiedzać (dzięki Bogu). Może ktoś zna fajne miejsce w ciszy i spokoju za rozsądną kwotę?
Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi i adresy.

My wybraliśmy Zuljanę i też jedziemy z chłopakami w wieku 13,15 lat lecz w terminie 25.06-9.07
.sikor.
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 20
Dołączył(a): 28.01.2008
Orebić 2+2 20-29 Lipca

Nieprzeczytany postnapisał(a) .sikor. » 02.05.2016 18:05

Cześć, poszukuję apartamentu dla 2 dorosłych i dwójka dzieciaków 5 lat i 1 roczek, w miarę tanio i w miarę blisko plaży trstenica, pobyt 20-29 lipca. Kontakt adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Pozdrawiam
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12232
Dołączył(a): 30.06.2010
Re: Orebić 2+2 20-29 Lipca

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 02.05.2016 18:42

Proponuję zacząć od wizyty w Banku Kwater
apartamenty-w-orebic-opinie-t40361.html
Polecam też zajrzeć do kilku relacji z Orebica (a jest ich sporo i to świeżych, 2014-2015 r) i co najmniej 4-5 namiarów będziesz miała i to z opiniami.
bobofet
Autostopowicz
Posty: 1
Dołączył(a): 06.06.2015
Orebić apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) bobofet » 01.07.2016 10:03

Witam czy jest ktoś z cromaniaków aktualnie :papa: w Orebićiu?
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 103352
Dołączył(a): 10.09.2004
Re: Orebić apartamenty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2016 11:55

bobofet napisał(a):Witam czy jest ktoś z cromaniaków aktualnie :papa: w Orebićiu?

klub-milosnikow-polwyspu-peljesac-t38937-4095.html
kalendarz-wyjazdowy-wakacje-2016-t49379.html
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Apartamenty w Orebic - opinie - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2021