Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty w Orebic - opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12232
Dołączył(a): 30.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.02.2019 00:07

ul. Kvaternikowa jest na prawo od Tresnickiej (nie ma tam google) w ok.Villa Mistral jest dom Aco. W linku co podałam dom jest zaznaczony.
Od Aco do plaży Tresnica było ok. 4-5 min pieszo: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 04.02.2019 00:11 przez piekara114, łącznie edytowano 1 raz
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 12232
Dołączył(a): 30.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.02.2019 00:11

BASIA80 napisał(a):Poza tym do plaży 700 metrów to dla nas spoko. Chodzi mi raczej o opinię kogoś kto tam mieszkał...

Tylko to 700m będziesz mieć pod dużym nachyleniem. Powrót z plaży będzie pod górę. Piszę o ul. Karmen.
BASIA80
Turysta
Posty: 14
Dołączył(a): 06.11.2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) BASIA80 » 04.02.2019 06:36

Poprzednio powrót z plaży też mieliśmy schodami w górę i potem ulicą w górę. Było spoko.
koziol007
Globtroter
Posty: 34
Dołączył(a): 31.03.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) koziol007 » 29.03.2019 18:08

Proszę o opinie nt apartamentu - może ktoś był zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
konradkondzio
Plażowicz
Posty: 4
Dołączył(a): 28.04.2019

Nieprzeczytany postnapisał(a) konradkondzio » 28.04.2019 14:14

witam.
Bardzo fajna kwatera .
Tak na prawdę dwa apartamenty, jeden mniejszy dla 2+1 czyli sypialnia i sofa w salonokuchni, drugi to dwie sypialnie i sofa w salonokuchni.
Czysto , w miarę nowocześnie jest klima i jak widzę kącik z grillem ,którego wcześniej nie było, do plaży łagodnie z górki asfaltem ze 350 m ,blisko sklepy, cichy zakątek.
aha właściciele absolutnie nieabsorbujący,są a jakby ich nie było.
pzdr.
koziol007
Globtroter
Posty: 34
Dołączył(a): 31.03.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) koziol007 » 28.04.2019 20:03

konradkondzio napisał(a):witam.
Bardzo fajna kwatera .
Tak na prawdę dwa apartamenty, jeden mniejszy dla 2+1 czyli sypialnia i sofa w salonokuchni, drugi to dwie sypialnie i sofa w salonokuchni.
Czysto , w miarę nowocześnie jest klima i jak widzę kącik z grillem ,którego wcześniej nie było, do plaży łagodnie z górki asfaltem ze 350 m ,blisko sklepy, cichy zakątek.
aha właściciele absolutnie nieabsorbujący,są a jakby ich nie było.
pzdr.

Dziękuje za info. apartament zarezerwowany. Po powrocie także podzielę się opinią.
Mniwoj
Podróżnik
Avatar użytkownika
Posty: 27
Dołączył(a): 09.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniwoj » 11.06.2021 14:32

Chętnie usłyszę Twoją opinię.
Wybieram się w tym roku. Masz może namiar bezpośrednio do właściciela?
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Apartamenty w Orebic - opinie - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2021