Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

Apartamenty w Orebic - opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 13239
Dołączył(a): 30.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.02.2019 00:07

ul. Kvaternikowa jest na prawo od Tresnickiej (nie ma tam google) w ok.Villa Mistral jest dom Aco. W linku co podałam dom jest zaznaczony.
Od Aco do plaży Tresnica było ok. 4-5 min pieszo: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Ostatnio edytowano 04.02.2019 00:11 przez piekara114, łącznie edytowano 1 raz
piekara114
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 13239
Dołączył(a): 30.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) piekara114 » 04.02.2019 00:11

BASIA80 napisał(a):Poza tym do plaży 700 metrów to dla nas spoko. Chodzi mi raczej o opinię kogoś kto tam mieszkał...

Tylko to 700m będziesz mieć pod dużym nachyleniem. Powrót z plaży będzie pod górę. Piszę o ul. Karmen.
BASIA80
Turysta
Posty: 14
Dołączył(a): 06.11.2016

Nieprzeczytany postnapisał(a) BASIA80 » 04.02.2019 06:36

Poprzednio powrót z plaży też mieliśmy schodami w górę i potem ulicą w górę. Było spoko.
koziol007
Globtroter
Posty: 45
Dołączył(a): 31.03.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) koziol007 » 29.03.2019 18:08

Proszę o opinie nt apartamentu - może ktoś był zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
konradkondzio
Plażowicz
Posty: 4
Dołączył(a): 28.04.2019

Nieprzeczytany postnapisał(a) konradkondzio » 28.04.2019 14:14

witam.
Bardzo fajna kwatera .
Tak na prawdę dwa apartamenty, jeden mniejszy dla 2+1 czyli sypialnia i sofa w salonokuchni, drugi to dwie sypialnie i sofa w salonokuchni.
Czysto , w miarę nowocześnie jest klima i jak widzę kącik z grillem ,którego wcześniej nie było, do plaży łagodnie z górki asfaltem ze 350 m ,blisko sklepy, cichy zakątek.
aha właściciele absolutnie nieabsorbujący,są a jakby ich nie było.
pzdr.
koziol007
Globtroter
Posty: 45
Dołączył(a): 31.03.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) koziol007 » 28.04.2019 20:03

konradkondzio napisał(a):witam.
Bardzo fajna kwatera .
Tak na prawdę dwa apartamenty, jeden mniejszy dla 2+1 czyli sypialnia i sofa w salonokuchni, drugi to dwie sypialnie i sofa w salonokuchni.
Czysto , w miarę nowocześnie jest klima i jak widzę kącik z grillem ,którego wcześniej nie było, do plaży łagodnie z górki asfaltem ze 350 m ,blisko sklepy, cichy zakątek.
aha właściciele absolutnie nieabsorbujący,są a jakby ich nie było.
pzdr.

Dziękuje za info. apartament zarezerwowany. Po powrocie także podzielę się opinią.
Mniwoj
Globtroter
Avatar użytkownika
Posty: 35
Dołączył(a): 09.06.2010

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mniwoj » 11.06.2021 14:32

Chętnie usłyszę Twoją opinię.
Wybieram się w tym roku. Masz może namiar bezpośrednio do właściciela?
koziol007
Globtroter
Posty: 45
Dołączył(a): 31.03.2017

Nieprzeczytany postnapisał(a) koziol007 » 20.06.2021 16:28

Mniwoj napisał(a):Chętnie usłyszę Twoją opinię.
Wybieram się w tym roku. Masz może namiar bezpośrednio do właściciela?

Niestety mój wyjazd w 2019 nie wypalił - zaliczka przepadła. Także nie podzielę się opinią - w tym roku wyjazd na 99% pewny do Orebić, ale widzę że ten apartament jest już zajęty w okresie od połowy do końca lipca.
gosciuwa
Globtroter
Posty: 31
Dołączył(a): 13.09.2019

Nieprzeczytany postnapisał(a) gosciuwa » 14.09.2021 21:37

szukam czegoś w Orebiciu dla dwóch osób, prywatna łazienka, osobno kuchneka i spanie, widok na morze. ktoś coś?
goncu
Plażowicz
Posty: 7
Dołączył(a): 28.04.2022

Nieprzeczytany postnapisał(a) goncu » 28.04.2022 13:37

Witam wybieramy się poraz pierwszy do Chorwacji i padło na Orebic. Proszę o wszelkie podpowiedzi co do noclegu i chętnie o wszystkim poczytam. Lecimy samolotem do Dubrownika i w jakiś sposób musimy się dostać od Orebic.(jeszcze nie wiemy jak)
Z góry wielkie dzięki.
marekkowalak
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 1211
Dołączył(a): 13.05.2019

Nieprzeczytany postnapisał(a) marekkowalak » 28.04.2022 14:03

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link - tu jest duży wybór apartamentów, z bezpośrednim kontaktem do właściciela. Ja znalazłem tam 3 apartamenty, które mi pasowały, w ciągu zaledwie kilkunastu minut. Kontakt z właścicielką i rezerwacja zajęły mi jedno popołudnie
LUKASQ
Croentuzjasta
Avatar użytkownika
Posty: 163
Dołączył(a): 12.09.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) LUKASQ » 28.04.2022 15:46

Być może większość a może nawet nikt się ze mną nie zgodzi, ale... według mojej opinii kwatery w Orebić są gorsze standardem niż przykładowo Primosten, czy riviera. Sprawdzone w 08.2021.
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
Apartamenty w Orebic - opinie - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2022