anakin napisał(a):U nas trochę śniegu napadało, więc może zajęty
.png)
elka21 napisał(a):PAG-bez strachu nie ma odwagi
Bez kontynuacji pisania, nie ma czytania![]()
![]()
( ...się zawieruszyłem , ale powracam...
.png)
.png)
.png)
.png)
CROberto napisał(a):
Przy dużym szczęściu zobaczę Zrce....
....przy średnim Zadar...
....przy zerowym - dno...
Katerina napisał(a):Aż ciężko mi uwierzyć, że tam tak wieje, ja tylko ciągle o tym czytam i oglądam u innych, a sama doświadczyłam totalnego "bezwietrza", woda natomiast gładka była jak kisiel, aż się chciało łyżkę zanurzyć![]()
.png)
PotrafiKaterina napisał(a): ... Aż ciężko mi uwierzyć, że tam tak wieje, ja tylko ciągle o tym czytam i oglądam u innych, a sama doświadczyłam totalnego "bezwietrza", woda natomiast gładka była jak kisiel, aż się chciało łyżkę zanurzyć![]()
Punkt widzenia zależy od punktu siedzeniaKaterina napisał(a): ... Okropni ci 'barbarzyńcy" - nawet palmy skądś zajumali

gusia-s napisał(a):Nikt nie wspomina o zielonej glince na Beritnicy, której jest tam mnóstwonie próbowaliście

.png)
gusia-s napisał(a):Jestem ... a raczej byłam jednym z nich... Potem wpłynęli barbarzyńcy...![]()
Cudnie, moje ulubione paskie zakątki![]()
gusia-s napisał(a):To nie jest śmieszneCDN NASTĄPI ZA MIESIĄC![]()
![]()
Katerina napisał(a):No, to doczekałam i zobaczyłam fragment tego , dokąd nie dotarłam.Pięknie Wam Bora posprzątała plaże i akwen - jak na żądanie![]()
Katerina napisał(a):Okropni ci "barbarzyńcy" - nawet palmy skądś zajumali![]()
pełno tam sztucznych palm ...
mchrob napisał(a):No z tym Zadarem to już pojechałeś![]()
.png)
anakin napisał(a):gusia-s napisał(a):Nikt nie wspomina o zielonej glince na Beritnicy, której jest tam mnóstwonie próbowaliście
Oczywiście, że próbowaliśmy.
Ale powiem Ci, że ani przesadnie nie wypiękniałem, ani zdrowszy nie jestem, więc to chyba jednak ściema z tym błotem.
anakin napisał(a):A propos tych Twoich wędrówek Robert, to dwa razy byłem w Cro z kumplem, który miał zwyczaj znikać jeszcze na dłużej niż Ty.
Nijak mi to nie pasowało, ale jego żona mówiła, że przywykła, więc już go nie wypatrywałem.![]()
Pozdrav Stasiek 18.
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży