anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie?
Nie musisz
Zadar jest na pewno ciekawszy niż Rybnik
.png)
Piter_M napisał(a):anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie?
Nie musisz![]()
.png)
Bea.ta napisał(a):Piter_M napisał(a):anakin napisał(a):W sumie w Rybniku nie byłem, ale jak już widziałem Zadar, to chyba nie muszę, nie?
Nie musisz![]()
ale chyba nie ma tego co ma Rybnik![]()
ale tam niech się Ani nie wybiera ... lepiej
.png)
.png)
Piter_M napisał(a):Oczywiście, Zadar nie ma tego co ma Rybnik
jest tylko jedna zasadnicza różnica między tymi miastami ... w Rybniku nic ciekawego nie ma, no chyba, że ktoś chce przyjechać na zakupy do Focusa albo Plazy.
.png)
Bea.ta napisał(a):a no widzisz ... bo u nas w B-B - do takich co się "dziwnie" zachowywali- mówiło się, ze się ich zawiezie do Rybnika
i nie na zakupy
![]()
Bea.ta napisał(a):Czy napiszę coś złego, pisząc że Metajna jak zawsze piękna??
.png)
.png)

woka napisał(a):Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy.
.png)
woka napisał(a):Moim zdaniem .....
Zdjęcia mieszczą się kategorii "premium", ale, jak zauważam, często robione w tym samym miejscu tylko ujęcie insze.Swoje zadanie spełniają - zachwyt u odbiorcy.
Piter_M ..... mam wrażenie, że jednak relacja z KRK była bardziej urozmaicona, ciekawsza. Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy. Czyli - nie dla mnie.

Piter_M napisał(a):aaa ... o to Ci chodziło.
Jakby co to ten szpital w dalszym ciągu działa![]()
Piter_M napisał(a):Szczególnie w tym świetle ... bo tego dnia rano taka piękna nie była.
.png)
Bea.ta napisał(a):ale jak sam widzisz ludzie jadą w poszukiwaniu tego czegoś, jadą raz, drugi, kolejny .... mało tego wiochę na końcu świata chcą skolonizować![]()
Bea.ta napisał(a):
Jedyny minus - że nie spotkamy się tamskoro to nie miejsce dla Ciebie
![]()
.png)
anakin napisał(a):woka napisał(a):Na tym Pag-u - moim zdaniem - nic szczególnego nie ma. Z całą pewnością jest to dobre miejsce dla szukających spokoju i ciszy.
.... zdanie stwierdzające, że zaprzeczenie założenia tego twierdzenia pociąga za sobą zaprzeczenie jego tezy. Twierdzeniem przeciwnym do twierdzenia jeśli A, to B jest zdanie jeśli nieprawda, że A, to nieprawda, że B. Twierdzenie przeciwne jest równoważne twierdzeniu odwrotnemu i, podobnie jak to ostatnie, nie musi być prawdziwe wraz z twierdzeniem T.
.png)
woka napisał(a):etam, ... jacy jadą, jacy jadą ....kilka ludzi na krzyż.Przecież widać i Piter-M pisze, że wszędzie pusto.
woka napisał(a):hmmmm, jak tam już będziesz to daj znać. Jak dla Ciebie zrobię wyjątek i przyjadę (chyba).
do bulu woka napisał(a):Przecież ja nie piszę, że PAG jest brzydki, jest po prostu monotonny do granic "bulu"![]()
![]()
Miasta ze starówką jako takiego nie ma, a plaże .... plaża jest plażą. Woda plus kamyki.
.png)
Bea.ta napisał(a):.. a plaże ... musiałbyś to przeżyć ....
.png)
woka napisał(a):Sęk w tym, że ja najlepiej czuję się z "rurką". Typowa plaża do leniuchowania za bardzo się do tego nie nadaje.
Skałki, małe przyjazne skałki - proszę Pani Beaty. Typowa plaża .... nooo, jak już nie ma skałek, ....w ostateczności, z braku laku ......
Powrót do Nasze relacje z podróży