CROnikiCROpka napisał(a):Marsallah napisał(a):w odniesieniu do Peljeszczaka chyba nabawiłem się jaskry analnej - nie widzę swojej dupy na półwyspie
Muszę zapamiętać to stwierdzenie![]()
![]()
Hhehee
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):Marsallah napisał(a):w odniesieniu do Peljeszczaka chyba nabawiłem się jaskry analnej - nie widzę swojej dupy na półwyspie
Muszę zapamiętać to stwierdzenie![]()
![]()
.png)
Katerina napisał(a):A ja się spodziewałam,że zechcesz zapamiętać jakie tajemnice skrywa jaskinia Illirów![]()
.png)
Nie po to pod orzechową łupiną łba dojrzewa cudnie poskręcany, wyszyty zakamarkami mózg, by nie pozwalać mu za życia zajść "pleśnią" wszystkich widoków, zapachów, dźwięków, wspomnień i przemyśleń... Ja tam mogę "spleśnieć" do cna...
w odniesieniu do Peljeszczaka chyba nabawiłem się jaskry analnej - nie widzę swojej dupy na półwyspie
.png)
Katerina: Ja tam lubię podjechać do baru na plaży, zamówić zacne przekąski (o nich też jeszcze będzie), popatrzeć na pięknych, wysportowanych ludzi
A jakby tak doprecyzować ... to jakiej pci![]()
![]()
Kapitan wczoraj już liczył odległości do tej jaskini ale strasznie daleko mu wyszło, piechotą nie bardzo da radę
.png)
Katerina napisał(a):beatabmKapitan wczoraj już liczył odległości do tej jaskini ale strasznie daleko mu wyszło, piechotą nie bardzo da radę
Ja dałam radę z chorą nogąKapitan wygląda na takiego ,co może
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):beatabmKapitan wczoraj już liczył odległości do tej jaskini ale strasznie daleko mu wyszło, piechotą nie bardzo da radę
Ja dałam radę z chorą nogąKapitan wygląda na takiego ,co może
Musielibyśmy ruszać z zatoki Loviste z buta, nie będzie daleko??
.png)
beatabm napisał(a):Kapitan wczoraj już liczył odległości do tej jaskini ale strasznie daleko mu wyszło, piechotą nie bardzo da radę
Katerina napisał(a):Ja dałam radę z chorą nogąKapitan wygląda na takiego ,co może
beatabm napisał(a): Musielibyśmy ruszać z zatoki Loviste z buta, nie będzie daleko??
12 km w obie strony. Podejście od Loviste do Nakovana ponad 5 km główną droga bez poboczaKaterina napisał(a):Policzyłam i wyszło mi w lini prostej do Nakovany mielibyście około 12km...
.... ale niestety pod górę![]()
A potem jeszcze wspinaczka do jaskini - około 0,5h.
.png)
Katerina napisał(a):![]()
Zapomniałam,że jachtem nie podpłyniecie do podnóża tych gór
![]()
Policzyłam i wyszło mi w lini prostej do Nakovany mielibyście około 12km...
.png)
gusia-s napisał(a):Kapitańska, Wy musicie po prostu jechać na normalne lądowe wakacje jak normalni ludzie to robią
.png)
Katerina napisał(a):![]()
![]()
Katerina napisał(a):Abakus68Nie po to pod orzechową łupiną łba dojrzewa cudnie poskręcany, wyszyty zakamarkami mózg, by nie pozwalać mu za życia zajść "pleśnią" wszystkich widoków, zapachów, dźwięków, wspomnień i przemyśleń... Ja tam mogę "spleśnieć" do cna...
Marsallahw odniesieniu do Peljeszczaka chyba nabawiłem się jaskry analnej - nie widzę swojej dupy na półwyspie
Poezja i medycyna , normalnie![]()
![]()
Katerina napisał(a):Był w literaturze barokowej taki nurt - turpizmTak mi się skojarzyło wszystko razem
.png)
.png)
beatabm napisał(a):Katerina napisał(a):![]()
![]()
12 w jedną, 12 w drugą, nici z oglądania chu.....jaskini![]()
medycyna , normalnie![]()
![]()
A precyzyjniej prokto-neurologia
Przenajpiekniejsza moja- niczym ta Ewa z Edenu,za każdym razem skusiła mnie owocowymeliksiremjakimśtam...![]()
"-Zostań tu z nami -w cieniu palm napijemy się wina.
(mam takie podejrzenie,że tam osły się pasą, ale ktoś tu na forum twierdzi,że byki widział na plaży Jezero)
.png)
Powrót do Nasze relacje z podróży