Sara76 napisał(a):
A ja jednak mam nadzieję, że pojawi się relacja zarówno Twoja
Agnieszko, jak i Potterki.
Wiem ...Mikromir napisał(a):119 zdjęć? Staczasz się...![]()
![]()
Liczę, że Twoja będzie najdłuższaMikromir napisał(a):Najkrótsza relacja ever
OkulistaMikromir napisał(a):Motylków też nie zauważyłam...![]()
Miałam vouchery i nie zawahałam się ich użyćMikromir napisał(a):W kwestii biletów - nawet podczas pandemii kwalifikujesz się do leczenia ambulatoryjnego.Ale rozumiem, bileciki u Egona miały ostatnio kuszące ceny.
Powtarzają sięMikromir napisał(a):To teraz dawaj resztę z tych 119 zdjęć.
Jak jeszcze nigdyruzica napisał(a):mysza73 napisał(a): właśnie opisałam zdjęcia i z całego wyjazdu jest ich ... 119![]()
![]()
![]()
Zaszalałaś.
mysza73 napisał(a):Liczę, że Twoja będzie najdłuższaMikromir napisał(a):Najkrótsza relacja ever![]()
Ale jakoś jej nie widzę![]()
mysza73 napisał(a):A wiesz, że w Egonie nie można już wybrać sobie żarełka![]()
mysza73 napisał(a):Powtarzają się![]()
Też na to zwróciłam od razu uwagęmaslinka napisał(a):Hej Aga! Pływasz bez "motylków"![]()
![]()
Sara76 napisał(a):Jak to 119 zdjęć? Tylko? To ja z trzydniowego wyjazdu do Krakowa (i okolic) mam ponad 500. Ale będę śledzić relację. Pozdrawiam
Noooo doooobra, doooobra, nie miałam tu skrzydełekpiekara114 napisał(a):Też na to zwróciłam od razu uwagęmaslinka napisał(a):Hej Aga! Pływasz bez "motylków"![]()
![]()
![]()
Prawie tak dobra jak Twojatony montana napisał(a):Wspaniała relacja
maslinka napisał(a):mysza73 napisał(a):Fajnie, że się cieszysz ... ale już skończyłammaslinka napisał(a):Cieszę się na relacjęŻółwie już poznałam
No co Ty!Naprawdę
![]()
Sara76 napisał(a):Z tym śledzeniem to się chyba zagalopowałam, bo jednak doczytałam, że to już cała relacja. To się wysiliłaś Aga, zupełnie jak nie Ty....
Powrót do Jak nie Chorwacja to ... ???