Te bandolety wydobyte z morza też ciekawe , bardzo lubię takie artefakty - włączają wyobraźnię

Notuję i kombinuję kiedy się tam wybrać , żeby uniknąć upałów
Pozdrawiam
Piotr
piotrf napisał(a):Gratuluję umiejętności robienia bezludziowych zdjęć, tej włoskiej młodzieży wcale nie widać
piotrf napisał(a):Te bandolety wydobyte z morza też ciekawe , bardzo lubię takie artefakty - włączają wyobraźnię![]()
Notuję i kombinuję kiedy się tam wybrać , żeby uniknąć upałów
Pozdrawiam
Piotr
piekara114 napisał(a):Fajne to muzeum. Jest co trzeba, a jednocześnie nie przytłacza. Takie lubię.
Dawigs napisał(a):Zorientowałem się przy okazji, że pominąłem starożytny teatr, który znajduje się naprzeciw wejścia![]()
piekara114 napisał(a):Dawigs napisał(a):Zorientowałem się przy okazji, że pominąłem starożytny teatr, który znajduje się naprzeciw wejścia![]()
Wiele nie straciłeś.... chyba, że wyplewili chwasty![]()
dangol napisał(a):Niestety zabrakło nam czasu na korynckie starożytności, ale tak to już jest, jak w ciągu 2-tygodniowego urlopu chce się dojechać na Peloponez i wrócić do domu, w międzyczasie objeżdżając niemal cały półwysep. Oczywiście, nie żałuję dotarcia na każdy jego "palec", bo przecież i tak sporo na Peloponezie udało się zobaczyć. Jeśli kiedyś tam znów tam dotrzemy (?), to wówczas stary Korynt obowiązkowo!
piotrf napisał(a):Nafplio wieczorową porą bardzo klimatycznie się prezentuje
piotrf napisał(a):Waszą wycieczkę po schodachzapisałem , bo widoki z góry świetne . . .
piotrf napisał(a):Grzegorz , deska jak zrozumiałem już zakupiona![]()
![]()