Nazwa kraju Hiszpania wywodzi się od słowa Ispania, które oznacza Ziemię Królików. Język hiszpański wymieniany jest w pierwszej piątce najczęściej używanych języków na świecie. Najdłuższą rzeką Hiszpanii jest rzeka Ebro, licząca sobie 930 kilometrów. Hiszpanie to naród uwielbiający grę na loterii. Zdrapki można kupić na rogu każdej ulicy.
Po moich wakacjach w Hiszpanii pozostało mnóstwo wspaniałych wspomnień i parę zdjęć wraz z filmami. Kilka połączyłem razem i wyszła mi taka oto historyjka
trajano-ciekawy filmik zmontowałeś Czytając Twoją relację z pobytu w Hiszpanii-pamiętam,że była ona smutna i byłeś zawiedziony wyjazdem.
Moje s kolei hiszpańskie wspomnienia są cudowne-i każdemu takich życzę
W zasadzie najgorzej wypadła Francja i to ona tak mi zepsuła wyjazd. Natomiast w Hiszpanii tylko temperatura mi doskwierała, no bo takie misie jak ja to powinny co najwyżej do Norwegii jechać hi hi hi Ale ogólnie jak widać nie było źle
No to bardzo się cieszę,że to jednak tak źle nie wyglądało Czemu zaraz do Norwegii...
Mi tak gorąco było w Turcji,ale co tam-w przyszłym roku też lecimy Damy radę-hi,hi!
Marek i Joanna napisał(a):filmik fajowo sie oglądało, a jak tam rybka(pluszowa ) w zębach twojego pieska dokonała zywota? wklej foto pieska bo pewnie bestia podrosła
Ta rybka to taki pluszowy krab i został zozczłonkowany i tylko wiórki z niego zostały Co do wielkości to nieco urósł a wraz z nim jego apetyt, jak na razie oprócz karmy zeżarł moje lacie, kabel z laptopa i kwiatka z doniczki