Oczywiście.
Jednak przyjąłem, że Jackar napisawszy już kilkaset postów i będąc na forum ponad 5 lat, potrafi obsłużyć googlemaps.
Czy chcesz zasugerować, że błędnie przyjąłem?
.png)
greenrs napisał(a):SingSing74 napisał(a):Niestety się myliłem, co ponownie upewniło mnie, że płatność gotówką jest zawsze korzystniejsza, bo banki nad wyraz często lubią zmieniać tabelę opłat.
Innym zarzucasz, że piszą głupoty a sam to robisz
.png)
Jackar napisał(a):Wybieram się do Włoch (ale też Adriatyk). Wyjazd w poniedziałek (1 lipca) z Gliwic. Chcę być wczesnym popołudniem w okolicach Wenecji.
O której powinienem najpóźniej wyjechać?
.png)
Jackar napisał(a):Jackar napisał(a):Wybieram się do Włoch (ale też Adriatyk). Wyjazd w poniedziałek (1 lipca) z Gliwic. Chcę być wczesnym popołudniem w okolicach Wenecji.
O której powinienem najpóźniej wyjechać?
Odpowiadając na drobne uszczypliwości![]()
Tak umiem się posługiwać google maps.
Być może moją winą jest to że nie uściśliłem "drobnego problemu" jakim wydaje mi się Wiedeń po drodze.
Standardowo Wiedeń mijałem późnym wieczorem z soboty na niedzielę. Tym razem będę tam rano w dzień powszedni.
Więc może uściślę pytanie.
Czy Wiedeń jest przejezdny w każdy dzień i o każdej porze bez jakichś większych utrudnień?
Czy lepiej pewnych godzin unikać?
Nadmieniam że chciałbym trasę pokonać w 12-13 godzin (wliczając w 2-3 godziny postojów).
Mam nadzieję że tym razem nie zostanę zlinczowany.
.png)
boboo napisał(a):Oczywiście.
Jednak przyjąłem, że Jackar napisawszy już kilkaset postów i będąc na forum ponad 5 lat, potrafi obsłużyć googlemaps.
Czy chcesz zasugerować, że błędnie przyjąłem?
.png)
.png)
sito_zabrze napisał(a):Udostępniona trasa
Z Zabrze do Wenecja przez DK1 i A1.
4 h 51 m (421 km)
4 h 51 m przy bieżącym natężeniu ruchu
1. Kieruj się Mikulczycka na południe
2. Skręć w prawo w zjazd na DK88, kierunek: Kraków
3. Zjedź, kierunek: Stolarzowice/Karb
4. Na rondzie drugi zjazd w Celna
5. Dalej prosto po Dąbrowa Miejska
6. Na rondo NSZZ Solidarność drugi zjazd aby wjechać na A1, kierunek: Łódź/Gorzyczki/Katowice
7. Zjedź z ronda aby wjechać na A1, kierunek: Łódź/Gorzyczki/Katowice
8. Na rozwidleniu trzymaj się lewej strony i podążaj za znakami „A1/Łódź/Pyrzowice/Lotnisko”
9. Wjedź na A1
10. Wjedź na S1
11. Na węźle Podwarpie Wybierz prawy pas, aby kierować się znakami na DK1/E75, kierunek: Łódź/Częstochowa/Warszawa
12. Trzymaj się lewej strony i podążaj za znakami „DK1/E75/Łódź/Częstochowa/Warszawa”
13. Na rozwidleniu trzymaj się prawej strony i podążaj za znakami „DK1/E75/Łódź/Częstochowa/Warszawa”
14. Trzymaj się lewej strony, jadąc dalej po A1
15. Zjedź, kierunek: DW252
16. Na rondzie drugi zjazd w DW252
17. Skręć w prawo w Kujawska/DW266
18. Skręć w lewo w Inowrocławska/DW252
19. Na rondzie prosto na DW252
20. Na rondzie prosto na DW252
21. Skręć w prawo w Działowa/DW252
22. Skręć w lewo w Jacewska/DW252
23. Na Rondo Solidarności trzeci zjazd w Biskupa Antoniego Laubitza/DK25
24. Zjedź z ronda w Biskupa Antoniego Laubitza/DK25
25. Wybierz jeden z dwóch prawych pasów, aby skręcić w prawo w Dworcowa/DK25
26. Skręć w lewo w Kruśliwiecka/DW251
27. Skręć w prawo w Barcińska/DW251
28. Skręć w lewo w Dworcowa
29. Skręć w lewo w Mogileńska/DW254
30. Skręć w prawo w Żnińska
31. Skręć w lewo
32. Skręć w lewo
33. Skręć w prawo
34. Dojedź do lokalizacji: Wenecja
Aby wyznaczyć najlepszą trasę z uwzględnieniem aktualnego ruchu, wejdź na https://maps.app.goo.gl/fWu9SDwtJ7zneN477
Tez uwazam ze.google maps trzeba umieć obsługiwać bo mozemy trafić do innej Wenecji

.png)
sviva napisał(a):Mój ojciec miał w pracy ziomka - perkusista w zespole weselnym. Chłop prosty. Powiedzieli mu, że w Sylwestra będą grać we Włoszech. Chłop paszportu zaczął szukać i zastanawiać się ile euro zarobi. Zapomnieli mu powiedzieć, że to dzielnica Warszawy...
.png)
Jackar napisał(a):Być może moją winą jest to że nie uściśliłem "drobnego problemu" jakim wydaje mi się Wiedeń po drodze.
Standardowo Wiedeń mijałem późnym wieczorem z soboty na niedzielę. Tym razem będę tam rano w dzień powszedni.
.png)
w114ce napisał(a):cześć, w tym roku też mnie czeka przeprawa przez Wiedeń i to w piątek między 13 a 16.
Może ktoś miał doświadczenie w tym czasie?
.png)
w114ce napisał(a):cześć, w tym roku też mnie czeka przeprawa przez Wiedeń i to w piątek między 13 a 16.
Może ktoś miał doświadczenie w tym czasie?
Tak już po prostu jest, nie ma na to reguły. Jak masz urlop, jedziesz na wakacje, to trzeba się do tego uśmiechnąć, wtedy jest lżej Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi