Chorwacja online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

KLUB MIŁOŚNIKÓW POVLJI

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Mikromir
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 06.02.2023 14:29

:lol: :lol:
No dobrze już dobrze, niech zjeżdża kiedy chce i parkuje jak chce, nawet bez chwili refleksji. Byle nie za daleko na dole. :P :wink: Widać jestem najniedzielniejszym z niedzielnych kierowców. :oczko_usmiech: :smo:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 06.02.2023 17:23

lotnikwsk napisał(a):
Screenshot_20230206-075454.jpg

A pod drzwiami jest całkiem prosto :mrgreen:

w pierwszej chwili zamiast logo cro.pl zobaczyłem TVP... już chciałem hejtować :D :mrgreen:
wiolek_lp
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wiolek_lp » 06.02.2023 18:31

Mikromir napisał(a)::lol: :lol:
No dobrze już dobrze, niech zjeżdża kiedy chce i parkuje jak chce, nawet bez chwili refleksji. Byle nie za daleko na dole. :P :wink: Widać jestem najniedzielniejszym z niedzielnych kierowców. :oczko_usmiech: :smo:

Ja takim jestem na autostradach :twisted: ohh nie wiem co mnie kiedyś podkusiło przejąć od męża kierownice nad ranem, na tym odcinku autostrady gdzie są ostatnie tunele... po 30 minutach stanęłam na pierwszej możliwej stacji i podziękowałam.Do tej pory nie prowadzę ani po ciemku, ani na autostradach :lool:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 06.02.2023 20:12

:cry: :cry: :cry: Cześć

popiszcie popiszcie bo za tydzień forum przestaje istnieć i jest zamykane więc będziemy pisać na Berdyczów kur..... :cry: :cry: :cry:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 07.02.2023 09:53

leswac napisał(a)::cry: :cry: :cry: Cześć

popiszcie popiszcie bo za tydzień forum przestaje istnieć i jest zamykane więc będziemy pisać na Berdyczów kur..... :cry: :cry: :cry:

Nie siejmy defetyzmu. Wierzmy w adminów i moderatorów a będzie dobrze :)
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 10.03.2023 19:05

Napisałem kulturalnie do Nady z pytaniem co się będzie jeśli sprzeda dom. Odpisała, że jednak nie sprzedają a ogłoszenie jest stare. Mam się niby nie obawiać bo wakacje dojdą do skutku :D
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

KLUB MIŁOŚNIKÓW POVLJI - strona 67
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

© Copyright: cro.pl 1999-2023 Wszystkie prawa zastrzeżone.