plaża przy "Kamen Brela"
w samej Breli plaże zawsze są pełne. polecam plaże na zachód od "Kamen Brela w kierunku konoby LaBomba Plima i Sirena są mniej zapełnione. Polecam plaże na przykład Podraće, Śćit czy Stomarića na zachód od centrum....
.png)
może ktoś ma zdjęcia, jak to wygląda? Czy jest jakiś cień po drodze? Pytam dla ewentualnego pocieszenia lub "dobicia", bo pobyt już zabukowany
.png)
Brasilia napisał(a):jest cień bo schody są miedzy sosenkami, ale raz tam poszedłem zobaczyć ten kościółek i faktycznie jest co iśćjak uprawiasz jakiś sport to bez problemu sobie poradzisz
.png)
DominikI napisał(a):Ja to bym pojechał do Breli bo powiadają że bardzo ładna ale ceny kwater to jakieś nieporozumienie jak patrzę.. Nie wiem czemu ale mam obawy co do dostępności plaż bo wydają się wąskie i czy nie są przez to zapchane do granic możliwości?
.png)
Zacheusz napisał(a):Jestem obecnie w Breli jak ktoś ma jakieś pytania, potrzeby chętnie pomogę.
.png)
Zacheusz napisał(a):Tak jest foshpickin na Jelsę, a potem na Bol. Trwa to około 9 godzin
(dla mnie to zwiedzanie za szybko - jedynie rejsik fajny i przyjemny) szukam jakby bezpośredniego transportu do Bol lub Supetar ale pozostanie mi raczej wybrać się do Splitu lub Omis i stamtąd bezpośrednio 
.png)
wikusia napisał(a):Czy ktoś z miłośników Breli mieszkał w okolicy kościoła, przy ulicy Jardula i może się wypowiedzieć na temat tych słynnych, koszmarnych schodków do plaży? Czytam na innej grupie, że zabójczemoże ktoś ma zdjęcia, jak to wygląda? Czy jest jakiś cień po drodze? Pytam dla ewentualnego pocieszenia lub "dobicia", bo pobyt już zabukowany
![]()
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne