jonka83 napisał(a):Czy jakieś niedrogi nocleg w okolicy Karlovac w Chorwacji ktoś zna?
Poszukaj tu są oferty w okolicach 10 ojro od osoby, więc cena jak najbardziej przystępna.
plavac napisał(a):Paweł i Kasia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Motel Podlehnik - tylko czy to najtańsze miejsce, nie wiem.
dzięki Janusz
:/ Double room (Breakfast included) 43,00 EUR to jak 4 noce na kempie za parę namiot i samochód, cholera jasna, może by na dwóch kierowców spróbować
Ktoś pisał,że w 2007 w motelu był remont i był nieczynny. Czy to znaczy, że ta strona jest aktualna i już po remoncie ? Na dole jest wpisany rok 2003.
Ale taniej to już w tranzycie raczej nie znajdziecie.
Pawko_TDI napisał(a):.....Plan mam taki zeby z lodzi smignac do wiednia (600km), pozwiedzac kilka godzin i za jak najmniejsza kaske sie przekimac (warunki studenckie, ale bez przesady)....
Piotrek_B napisał(a):Pawko_TDI napisał(a):.....Plan mam taki zeby z lodzi smignac do wiednia (600km), pozwiedzac kilka godzin i za jak najmniejsza kaske sie przekimac (warunki studenckie, ale bez przesady)....
Wątpię, żeby po 600 km (w tym większość po naszych cudownych drogach) chciało Ci się jeszcze zwiedzać ale.......voila![]()
www.hostelvienna.com
To jest link z "tanimi" noclegami choć nie wiem co dla Ciebie jest "tanie" bo to pojecie względne.
Pozdrav
Pawko_TDI napisał(a):...
Dzieki za stronkeale po sprecyzowaniu wymagan, czyli 26.04 na jedna noc 2 osoby znalazlo mi 5 opcji, z czego najtansza to 120 pln/osobe, wiec raczej podziekujue....
Jakies inne propozycje?....
Pawko_TDI napisał(a):...Sa jakies problemy ze spaniem na parkingach w Austrii?? tzn czy na przyklad nie sa zakazane takie praktyki?
Pawko_TDI napisał(a):and the winner is............................................................................................... PARKING
Dzieki
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi