lotnikwsk napisał(a):travel napisał(a):I tak wieczór skończył się błogim snem
Nie dziwię się , po takim rajskim widoku![]()
![]()
![]()
Błogi sen miałam , bo było cicho
A tak na marginesie to zastanawiałam się czy to nie był czasem zjazd kochających inaczej
.png)

.png)
Trzeba być otwartym na różne kulturytyniolek napisał(a): że beze mnie![]()
![]()
![]()
ale jak poczytałam, że na golasa, to mi się odechciało
![]()
![]()
![]()

.png)
.png)

.png)
travel napisał(a):17.09 sobota
"pobawiłam się" trochę filtrem polaryzacyjnym.
.png)
tyniolek napisał(a):Aż mi się smutno zrobiło, że to koniec![]()
...ja chciałam napisać, że też by mnie denerwowała imprezka, ale bardziej dlatego, że beze mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
piekara114 napisał(a):Trzeba być otwartym na różne kulturytyniolek napisał(a): że beze mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anakin napisał(a):travel napisał(a):Spojrzałam w dół i na ułamek sekundy zamarłam : na tarasie poniżej siedziało 5 młodzianów - na oko ok.20 lat gołych jak ich Pan Bóg stworzył.
Było chociaż na czym oko zawiesić?
CROnikiCROpka napisał(a):Udane zabawy aparatem - super wyszły kolory wody i niebaTylko te leżaki...
tyniolek napisał(a):piekara114 napisał(a):Trzeba być otwartym na różne kulturytyniolek napisał(a): że beze mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale żeby aż tak się otwierać![]()
że cały ajnfart na wierzchu
janka.mik. napisał(a):Dalej cudowne zdjęcia! Proszę o więcej z tego pożegnania z wyspą Hvar![]()
pozdrawiam
Janka
Marsallah napisał(a):travel napisał(a):17.09 sobota
"pobawiłam się" trochę filtrem polaryzacyjnym.
Widać![]()
Ja dopiero po tych wakacjach odkryłem jak wiele daje zastosowanie filtrów tudzież podciągnięcie jasności/kolorów, itp. za pomocą defaultowego programu do zdjęć w mojej lumii
Vjetar napisał(a):Przepiękne cieplutkie zdjęcia.Proszę o więcej.
Pzdr

travel napisał(a):To byli pijani, wulgarni gówniarze, którzy na koniec rozmowy z moim sąsiadem z góry powiedzieli mu "fuck off"![]()
.png)
anakin napisał(a):travel napisał(a):To byli pijani, wulgarni gówniarze, którzy na koniec rozmowy z moim sąsiadem z góry powiedzieli mu "fuck off"![]()
Kiedyś trafią na gości, którzy im "wytłumaczą" jak należy się zachowywać, a jedynym dla nich plusem w tej sytuacji będzie to, że ten zwrot po angielsku nie zawiera literek "r", więc przynajmniej seplenić nie będą po powrocie.

.png)
elka21 napisał(a):travel napisał(a):tyniolek napisał(a):
Ale żeby aż tak się otwierać![]()
że cały ajnfart na wierzchu
I to jeszcze wygolony![]()
Czyli, jednak trochę się przyjrzałaś![]()
Powrót do Nasze relacje z podróży