elka21 napisał(a):travel napisał(a):tyniolek napisał(a):
Ale żeby aż tak się otwierać![]()
że cały ajnfart na wierzchu
I to jeszcze wygolony![]()
Czyli, jednak trochę się przyjrzałaś![]()
To samo miałam pisać
.png)
sdolas napisał(a):I żadnej foty z tych widoków ni ma jak na relację przystało ?![]()
![]()

.png)
travel napisał(a):
A szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia czterem napakowanym,wytatuowanym i wypomadowanym Portugalczykom, którzy któregoś dnia prężyli się na plaży w ciasnych kąpielówkach.Ale trochę nie wypadało mi ich focić, bo małżonek siedział obok
![]()
Śmieszni byli, bo z 15minut postali na plaży a potem 15 minut postali w wodzie i poszli. Chyba chcieli ,żeby ich wszyscy zobaczyli

travel napisał(a):A szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia czterem napakowanym,wytatuowanym i wypomadowanym Portugalczykom, którzy któregoś dnia prężyli się na plaży w ciasnych kąpielówkach.Ale trochę nie wypadało mi ich focić, bo małżonek siedział obok
![]()
.png)
travel napisał(a):sdolas napisał(a):I żadnej foty z tych widoków ni ma jak na relację przystało ?![]()
![]()
No moja wina ,przyznaję się![]()
Przy następnym wyjeździe obfocę wszystko.
A szkoda ,że nie zrobiłam zdjęcia czterem napakowanym,wytatuowanym i wypomadowanym Portugalczykom, którzy któregoś dnia prężyli się na plaży w ciasnych kąpielówkach.Ale trochę nie wypadało mi ich focić, bo małżonek siedział obok
![]()
Śmieszni byli, bo z 15minut postali na plaży a potem 15 minut postali w wodzie i poszli. Chyba chcieli ,żeby ich wszyscy zobaczyli
.png)
.png)
.png)
Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
Kasia i Krzyś napisał(a):trzeba samej zacząć opalać się topless
choć ja akurat nie zauważyłam nigdy, żeby mój kiedyś przyglądał się jakimś obcym cyckom... chyba jest z nim coś nie tak
.png)
tyniolek napisał(a):Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
.png)
Ural napisał(a):tyniolek napisał(a):Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
To gdzie Ty plażujesz Stefan?! Nad Bałtykiem?![]()
Nad Adriatykiem plażuję. Widocznie nie tej plaży co trzeba. Muszę wybrać się na FKK. Zabiorę ze sobą gitarę aby się co nie co przysłonić.
.png)
tyniolek napisał(a):Ural napisał(a):A czemu jak ja jestem na plaży to nie ma kobiet opalających się topless
To gdzie Ty plażujesz Stefan?! Nad Bałtykiem?![]()

Powrót do Nasze relacje z podróży