.png)
CROnikiCROpka napisał(a):To wygląda jak skała porośnięta glonem. Na Orlandusie na Korculi było podobnie. Jest to cholernie śliskie i wejść po tym do wody bez wywalenia się graniczy z cudem.
A co do pontonu... nie chce mi się wozićChyba wynajem łódki na miejscu prostszy, choć pewnie i droższy
.png)
travel napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):To wygląda jak skała porośnięta glonem. Na Orlandusie na Korculi było podobnie. Jest to cholernie śliskie i wejść po tym do wody bez wywalenia się graniczy z cudem.
A co do pontonu... nie chce mi się wozićChyba wynajem łódki na miejscu prostszy, choć pewnie i droższy
Ja też myślę że to skała z glonami , które urosły w wyniku wcześniejszego zabrudzenia wody w szczycie sezonu![]()
Ile tam musiało być ludzi jak nie było miejsca na postawienie stopy![]()
W sprawie łódki , to zamiast apartamentu trzeba wynająć jacht i będzie dwa w jednym: nocowanie i pływanie
.png)
CROnikiCROpka napisał(a):O jachcie to mi mój chłop ciągle mówi, ale na razie nie jestem przekonana do takiej formy wypoczynku
Na samodzielne wynajęcie jachtu mnie nie stać, ja na wczasach + inni ludzie na małej przestrzeni to nie jest dobry pomysłi ja w małym jachcie, na który teoretycznie było by nas stać, w mini-kajutach to też nie jest dobry pomysł
.png)
travel napisał(a):CROnikiCROpka napisał(a):O jachcie to mi mój chłop ciągle mówi, ale na razie nie jestem przekonana do takiej formy wypoczynku
Na samodzielne wynajęcie jachtu mnie nie stać, ja na wczasach + inni ludzie na małej przestrzeni to nie jest dobry pomysłi ja w małym jachcie, na który teoretycznie było by nas stać, w mini-kajutach to też nie jest dobry pomysł
No tanie to to nie jest . Na pewno kilka tysięcy na tydzień
.png)
lotnikwsk napisał(a):travel napisał(a):Ja też myślę że to skała z glonami
Już napisałem że tam nie ma żadnej skały tylko drobny żwirek![]()
Mi to się wydaje że spuścili olej z frytkownicy po całym sezonie![]()
.png)
.png)
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży