piekara114 napisał(a):Danka tylko nie becz jak będziesz za synem drzwi zamykać...
Skąd wiedziałaś?
Dawaj już lepiej tę Kretę, bo się zbytnio rozrzewnię...

.png)
piekara114 napisał(a):Danka tylko nie becz jak będziesz za synem drzwi zamykać...

.png)
travel napisał(a):mysza73 napisał(a):Jak dożyję do tego dnia ...![]()
Bo ...
moje dziecko poszło tydzień temu na próbną fryzurę ... wróciła zachwycona falami... a teraz właśnie jej się odmieniło i już nie wie czy chce te fale ...
![]()
Kupiła se coś tam na szyję, tzn ładny delikatny łańcuszek z delikatnym ornamentem (bo dekolt ma prawie do pępka i coś na szyję musi założyć) ... a teraz wydziwia, że chyba wolałaby coś innego ...
![]()
O makijażu już nie wspomną ...![]()
Pewnie zaraz założy sukienkę i też stwierdzi, że wolałaby inną ...![]()
No ale może to wszystko bez to, że trochę chora ...
To nie takie straszne.
Zobaczysz co się będzie działo jak będzie za mąż wychodziła![]()
.png)
mysza73 napisał(a): Jak znajdzie odpowiedniego kandydata ... bo tu też wydziwia![]()
Widać wiedziała, kiedy zmienić zdanie. .png)
.png)
A to się nam trafiło... Rezerwowaliśmy w sierpniu, Ty chyba dużo później, a i tak ten sam na 30 innych app. nam dali... Ciekawe czy to takie najlepszy nam się trafił za samo to, że się tam pojawiliśmyMai napisał(a):Jak na razie czytam i oglądam wasze przygodyi z tego co widzę mieliście "nasz" apartament
![]()
![]()
z bazylią przy wejściu
Takiego porównania też jestem ciekawa.... Możesz połączyć relacje w jedno...marze_na napisał(a):Ja jestem ciekawa Twojego porównania Kreta vs SycyliaMai napisał(a):Zbieram się i może coś "wypocę"tylko w pierwszej kolejności myślałam o Sycylii, ale co z tego wyjdzie zobaczymy
.
Wiesz, jakieś takie przeczucie miałam...Mikromir napisał(a):piekara114 napisał(a):Danka tylko nie becz jak będziesz za synem drzwi zamykać...
Skąd wiedziałaś?Myślałam, że twardziel jestem i takie tam rzeczy mnie nie wzruszają, ale jak wchodził po schodach do tej wypasionej knajpy, 185cm przystojniaka w nowym garniaku (lepiej nie będę podliczać kasy
...), to oczka mi się nieco zaszkliły...
Zobaczysz kiedyś...
czko_usmiech
Ach ta dzisiejsza młodzieżmysza73 napisał(a):travel napisał(a):To nie takie straszne.
Zobaczysz co się będzie działo jak będzie za mąż wychodziła![]()
Jak znajdzie odpowiedniego kandydata ... bo tu też wydziwia![]()
.png)
.png)
Tak też myślałam....Mikromir napisał(a):Odcinka bez zdjęć to ja nie zaliczam.![]()
.png)