tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Enna i Calascibetta cały czas "wisi" nieodhaczone na mojej liście ...
Ale i tam dotrę
N że Ty nie byłaś jeszcze w Ennie.... po 68 razach na Sycylii![]()
Ale bendem ... kiedyś

.png)
tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Enna i Calascibetta cały czas "wisi" nieodhaczone na mojej liście ...
Ale i tam dotrę

.png)
tony montana napisał(a):White Lotus(uwielbiamy serial)
.png)
mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Enna i Calascibetta cały czas "wisi" nieodhaczone na mojej liście ...
Ale i tam dotrę
Ale bendem ... kiedyś![]()
![]()
maslinka napisał(a):tony montana napisał(a):White Lotus(uwielbiamy serial)
Podobno po emisji drugiego sezonu ceny na Sycylii, a zwłaszcza w Taorminie, mocno poszły w górę. Ceny noclegów, ale jedzenia w knajpkach też. Odczuliście to? (W końcu to nie Wasz pierwszy raz na Sycylii)
Co do "Białego Lotosu", nie widziałam, ale oczywiście wiem, że ludzie się zachwycają

.png)

.png)
A Ty nie byłeś w Corleonetony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):tony montana napisał(a):mysza73 napisał(a):Enna i Calascibetta cały czas "wisi" nieodhaczone na mojej liście ...
Ale i tam dotrę
Ale bendem ... kiedyś![]()
![]()
Biedactwo, po 68 razach na Sicilii ani na Etnie ani w Ennie![]()
![]()
![]()
![]()

.png)
tony montana napisał(a):Słowo się rzekło - tysiące zdjęć z Teatro Antico w Taorminie - wstęp w niedzielę - wolny (po wydaniu biletu), pozostałe dni wstup kosztuje 14 Euro (reduced: 7 Euro)
Niezły wzrost ceny. 40%+ w ciągu 2 lat... w maju 2022 płaciłam 10 eur.tony montana napisał(a):
.png)
A Ty nie byłeś w Corleonemysza73 napisał(a):
[/quote]
piekara114 napisał(a): Niezły wzrost ceny. 40%+ w ciągu 2 lat... w maju 2022 płaciłam 10 eur.
te kiero napisał(a):![]()
nic dodać nic ująć
.png)
maslinka napisał(a):Teatr wspaniały!![]()
Przy okazji chciałam zameldować, że już oglądam "White Lotus"
Za mną cały pierwszy sezon, jestem już na drugim
.png)
Ja nawet pomyślałam, że obejrzę, póki nie dowiedziałam się, że to kilka sezonów....maslinka napisał(a):Przy okazji chciałam zameldować, że już oglądam "White Lotus"
.png)
tony montana napisał(a):Słuszniegrube akcje, no nie?
piekara114 napisał(a):Ja nawet pomyślałam, że obejrzę, póki nie dowiedziałam się, że to kilka sezonów....maslinka napisał(a):Przy okazji chciałam zameldować, że już oglądam "White Lotus"
.png)
.png)
.png)
piekara114 napisał(a)::lol:![]()
![]()
![]()
Żadnego z przywołanych seriali nie oglądałam, nie jestem w stanie ich strawić....