.png)
mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Strach pomyśleć co będzie, jak się będzie za mąż wydawać![]()
![]()
![]()
Aaaaa ...
jeszcze problem jeden jest,
bo życzy sobie, żeby tatuś Jeepem ich zawiózł... a tatuś twierdzi, że jak będzie mokro, to nie ma takiej opcji i pojadą Ssangyongiem

.png)
Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Strach pomyśleć co będzie, jak się będzie za mąż wydawać![]()
![]()
![]()
Aaaaa ...
bo życzy sobie, żeby tatuś Jeepem ich zawiózł... a tatuś twierdzi, że jak będzie mokro, to nie ma takiej opcji i pojadą Ssangyongiem
Ciesz się, że limuzyny sobie za zażyczyłaA to pewnie wina stresu
.png)
.png)
Beata W. napisał(a):Żeby rzetelnie byłoJa miałam w tamtym roku w Chorwacji właśnie taki do wanienki. Ale jakoś wtedy strasznie zaniżał tą temperaturę i do Grecji go nie brałam
Ewentualnie elektroniczny to temperatury też się chyba nada
.png)
piekara114 napisał(a):Beata W. napisał(a):Żeby rzetelnie byłoJa miałam w tamtym roku w Chorwacji właśnie taki do wanienki. Ale jakoś wtedy strasznie zaniżał tą temperaturę i do Grecji go nie brałam
Ewentualnie elektroniczny to temperatury też się chyba nada
Mówisz, że one nie dokładne![]()
To mi się nie podoba.... Może koleżanki mają po dzieciakach elektroniczne to odkupię....
Co ciekawe ja taki termometr mam zawsze ze sobą i nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy użyć go w tym celu .png)
piekara114 napisał(a): Namawiam Cię na własną relację, bo innymi oczami te same miejsca zawsze inaczej wyglądała, a poza tym pewnie i inne miejsca odwiedziliśmy.... a jak się nie dasz namówić to Twoje zdjęcia mile widziane... Ty też miałaś fajne pustki na plaży....
z bazylią przy wejściu .png)
Mai napisał(a):piekara114 napisał(a): Namawiam Cię na własną relację, bo innymi oczami te same miejsca zawsze inaczej wyglądała, a poza tym pewnie i inne miejsca odwiedziliśmy.... a jak się nie dasz namówić to Twoje zdjęcia mile widziane... Ty też miałaś fajne pustki na plaży....
Zbieram się i może coś "wypocę"tylko w pierwszej kolejności myślałam o Sycylii, ale co z tego wyjdzie zobaczymy
.png)
mysza73 napisał(a):Beata W. napisał(a):mysza73 napisał(a):marze_na napisał(a):Strach pomyśleć co będzie, jak się będzie za mąż wydawać![]()
![]()
![]()
Aaaaa ...
Ciesz się, że limuzyny sobie za zażyczyłaA to pewnie wina stresu
Śmiej się, śmiej ... Ciebie też to czeka ... i to x2

.png)
.png)
mysza73 napisał(a):Jak dożyję do tego dnia ...![]()
Bo ...
moje dziecko poszło tydzień temu na próbną fryzurę ... wróciła zachwycona falami... a teraz właśnie jej się odmieniło i już nie wie czy chce te fale ...
![]()
Kupiła se coś tam na szyję, tzn ładny delikatny łańcuszek z delikatnym ornamentem (bo dekolt ma prawie do pępka i coś na szyję musi założyć) ... a teraz wydziwia, że chyba wolałaby coś innego ...
![]()
O makijażu już nie wspomną ...![]()
Pewnie zaraz założy sukienkę i też stwierdzi, że wolałaby inną ...![]()
No ale może to wszystko bez to, że trochę chora ...