Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy zamienilibyście morze na jakieś zwiedzanie miasta?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
MWN
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MWN » 22.02.2012 17:02

A kto mówi, że na plaży trzeba, lub można leżeć? A pływać lub nurkować to nie łaska?
WolfAtTheDoor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WolfAtTheDoor » 22.02.2012 21:39

Nie rozumiem Was... jak zwiedzanie to po co jedziecie do Chorwacji? Ten kraj akurat nie słynie z najwyższej jakości zabytków... Nie lepiej na zwiedzanie wybrać Londynu, Moskwy czy tam np. Mediolanu?
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.02.2012 21:43

WolfAtTheDoor napisał(a):Nie rozumiem Was... jak zwiedzanie to po co jedziecie do Chorwacji? Ten kraj akurat nie słynie z najwyższej jakości zabytków... Nie lepiej na zwiedzanie wybrać Londynu, Moskwy czy tam np. Mediolanu?

hehehheheheeeeeeeee
dobre, naprawdę dobre :)
dawno się tak nie uśmiałam :)

możesz rozwinąc - najwyższą jakość zabytków??? :)
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2012 21:54

WolfAtTheDoor napisał(a):Nie rozumiem Was... jak zwiedzanie to po co jedziecie do Chorwacji? Ten kraj akurat nie słynie z najwyższej jakości zabytków...

No toś teraz pojechał.... :roll:
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.02.2012 21:59

Chociaż ..... jakby się tak zastanowić, to mogliby te mury otynkować, dach i okna do koloseum w Puli wprawić.
Coś z tym Łukiem Sergiusza zrobić, bo tak stoi jak bramka na lotnisku ....
Dubrovnik to samo - połowa dachów na starówce w innym odcieniu, jakby nie mogli przetargu jakiegoś ogłosić i porządek z tym zrobić ...
A Split???? masakra .... Pałac Dioklecjana ... widział tam ktoś pałac??? podobno to korytarze są ...
wszystko strasznie marnej jakości ....
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2012 22:12

BeJur napisał(a):A Split???? masakra .... Pałac Dioklecjana ... widział tam ktoś pałac??? podobno to korytarze są ...

No...
Ja byłem.
Ściany odrapane.......kawałki jakichś murów...murków...nawet chodzą w jakichś potarganych, rzymskich gaciach...
Stare zegary, na starych wieżach...
A na tym wszystkim jakieś..............gacie wiszą (też nie pierwszej świeżości).
Masakra,mówię wam.
Aż się prosi jakiś murarz coby to odbudował.
No i wytynkować by się przydało...
Stare jak fiks... :roll:
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 22.02.2012 22:12

WolfAtTheDoor pociśnij jeszcze troche kitu bo śmiech to zdrowie pono jest ,cos mi sie widzi ,że z ciebie taki turysta jak z kozich rogów kaloryfer :lol:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2012 22:18

ZAJEC napisał(a):WolfAtTheDoor pociśnij jeszcze troche kitu bo śmiech to zdrowie pono jest ,cos mi sie widzi ,że z ciebie taki turysta jak z kozich rogów kaloryfer :lol:

Croentuzjasta ZAJEC.
Croentuzjasta. :lol:
Ostatnio edytowano 22.02.2012 22:23 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
jarecky9
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) jarecky9 » 22.02.2012 22:18

A w Krużewnikach był... :?:
ZAJEC
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) ZAJEC » 22.02.2012 22:21

Ani po pierwsze to ZAJEC po drugie cromaniak a po trzecie odezwij się pilnie na moja skrzynkę mam cos dla Ciebie :!:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 22.02.2012 22:24

ZAJEC napisał(a):Ani po pierwsze to ZAJEC po drugie cromaniak a po trzecie odezwij się pilnie na moja skrzynkę mam cos dla Ciebie :!:

Upssssssssssss...sorry. :oops: :wink:
Już daję głos.. :D
Poszło.

DO cromaniaka to mu jeszcze............kawałek.
A takimi "poglądami" nie wróże przyszłości. :lol: :wink:
Ostatnio edytowano 22.02.2012 22:29 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.02.2012 22:28

ZAJEC napisał(a):Ani po pierwsze to ZAJEC po drugie cromaniak a po trzecie odezwij się pilnie na moja skrzynkę mam cos dla Ciebie :!:

ja tez chcę travaricę :)
WolfAtTheDoor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WolfAtTheDoor » 22.02.2012 22:41

Ostatnio edytowano 22.02.2012 22:43 przez WolfAtTheDoor, łącznie edytowano 1 raz
WolfAtTheDoor
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) WolfAtTheDoor » 22.02.2012 22:42

No tak, zapomniałem że Chorwacja ma bogatszą historię niż Włochy Anglia i Rosja.

Jak zwykle czepianie się słówek zamiast konkretnej odpowiedzi czemu jeżeli zwiedzanie to akurat Chorwacja jeśli bliżej też są różne zabytki, nawet w Polsce i nie trzeba tak daleko jechać.

Dzięki że wpadliście, narka
Bea.ta
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bea.ta » 22.02.2012 22:44

WolfAtTheDoor napisał(a):No tak, zapomniałem że Chorwacja ma bogatszą historię niż Włochy Anglia i Rosja.

Jak zwykle czepianie się słówek zamiast konkretnej odpowiedzi czemu jeżeli zwiedzanie to akurat Chorwacja jeśli bliżej też są różne zabytki, nawet w Polsce i nie trzeba tak daleko jechać.

Dzięki że wpadliście, narka

spoko .... tak to czasami bywa na forum chorwackim, moze na forum włosko-angielsko-rosyjskim jest inaczej :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Czy zamienilibyście morze na jakieś zwiedzanie miasta? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone