Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy warto zabierać jedzenie do Chorwacji?

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 02.06.2013 20:11

bouli1978 napisał(a):Może inaczej, wstyd nie pomóc drugiemu Polakowi

Być może, ale jaki to ma związek z zacytowanymi postami?[/quote]

Nie ma związku jest to luźna myśl, odnosząca się do zachowań między Polakami przebywającymi za granicą.[/quote]

To uprzejmie proszę, żebyś następnym razem nie cytował moich słów do swoich luźnych myśli. Z góry dzięki! Pozdrawiam!
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 02.06.2013 20:22

darek1 napisał(a):[size=200]Ogłaszam koniec ankiety. Wynik 20 : 4.
Oświadczam, że z przeprowadzonej ankiety wynika, że 80% użytkowników forum zabiera do Chorwacji jedzenie z Polski i przyrządza je w apartamentach.

Tylko 20% użytkowników nie zabiera nic z kraju i zaopatruje się w żywność w sklepach chorwackich i w większości korzysta z posiłków w konobach.

Brawo rodacy - wspieracie polską gospodarkę.
[/size]
eee tam Darek, a jak jedziesz gdzie indziej, na przykład do Turcji, też zabierasz jedzenie, żeby nie wspierać tamtejszą gospodarkę? :wink: Pan Kulczyk płaci podatki w innym kraju, zamiast wspierać gospodarkę w swojej ojczyźnie... i ja mam się czuć winna, bo przez dwa tygodnie zjem obiady w konobie, plizz :roll:
bouli1978
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bouli1978 » 02.06.2013 20:25

razpol napisał(a):

Być może, ale jaki to ma związek z zacytowanymi postami?

Nie ma związku jest to luźna myśl, odnosząca się do zachowań między Polakami przebywającymi za granicą.[/quote]

To uprzejmie proszę, żebyś następnym razem nie cytował moich słów do swoich luźnych myśli. Z góry dzięki! Pozdrawiam![/quote]

Cytat nie jest do Twoich słów tylko do "darka1" hahaha. Nie zamierzam cytować Pana słów bo nie ma czego. Pozdrawiam.
P.S. Proszę czytać ze zrozumieniem.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.06.2013 20:29

"Wstyd to kraść i z dupy spaść" :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 02.06.2013 20:32

JackDaniels;) napisał(a):"Wstyd to kraść i z dupy spaść" :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:

:lool: :lool: :lool:
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 02.06.2013 20:44

bouli1978 napisał(a):
razpol napisał(a):

Być może, ale jaki to ma związek z zacytowanymi postami?

Nie ma związku jest to luźna myśl, odnosząca się do zachowań między Polakami przebywającymi za granicą.

To uprzejmie proszę, żebyś następnym razem nie cytował moich słów do swoich luźnych myśli. Z góry dzięki! Pozdrawiam![/quote]

Cytat nie jest do Twoich słów tylko do "darka1" hahaha. Nie zamierzam cytować Pana słów bo nie ma czego. Pozdrawiam.
P.S. Proszę czytać ze zrozumieniem.[/quote]

Skoro nie ma czego to tym bardziej bym wolał żebyś nie cytował. Nie cytowałeś tylko słów darka1 hahaha, ale również i moje. Nic zresztą nie wnosząc... A w ogóle to naucz się nie tylko czytać ze zrozumieniem, ale i cytować posty. To nie jest aż tak skomplikowane jakby się wydawało. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku! :)
PabloX
Mistrz Ligi Mistrzów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) PabloX » 02.06.2013 20:46

darek1 napisał(a): Brawo rodacy - wspieracie polską gospodarkę.

Darek, bądź konsekwentny - jedź nad Bałtyk :wink:
bouli1978
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bouli1978 » 02.06.2013 20:48

P.S. Proszę czytać ze zrozumieniem.[/quote]

Skoro nie ma czego to tym bardziej bym wolał żebyś nie cytował. Nie cytowałeś tylko słów darka1 hahaha, ale również i moje. Nic zresztą nie wnosząc... A w ogóle to naucz się nie tylko czytać ze zrozumieniem, ale i cytować posty. To nie jest aż tak skomplikowane jakby się wydawało. Pozdrawiam i życzę miłego wieczorku! :)[/quote]

Dziękuję, wzajemnie miłego wieczorku :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.06.2013 20:51

Razpol życzę Ci takiej żelaznej konsekwencji również wobec siebie :mrgreen: :papa:

p.s odpowiedzi się jakoś nie doczekałem .......
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 02.06.2013 20:53

bluesman napisał(a):Razpol życzę Ci takiej żelaznej konsekwencji również wobec siebie :mrgreen: :papa:

Co masz na myśli?
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.06.2013 20:54

razpol napisał(a):
bluesman napisał(a):Razpol życzę Ci takiej żelaznej konsekwencji również wobec siebie :mrgreen: :papa:

Co masz na myśli?

Musiałbym napisać Ci to co odpisujesz innym ale nie jestem taki :)
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 02.06.2013 20:56

Śmiało, na pewno się nie obrażę jeśli to ma sens. :)
bluesman
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) bluesman » 02.06.2013 20:59

razpol napisał(a):Śmiało, na pewno się nie obrażę jeśli to ma sens. :)

Wiesz co? odechciało mi się ............. szkoda mi czasu ........... skoro dotychczas nie zauważyłeś/doczytałeś trudno ..........od innych łatwiej wymagać niż od ..........
ynka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ynka » 02.06.2013 21:05

bluesman napisał(a):
razpol napisał(a):Śmiało, na pewno się nie obrażę jeśli to ma sens. :)

Wiesz co? odechciało mi się ............. szkoda mi czasu ........... skoro dotychczas nie zauważyłeś/doczytałeś trudno ..........od innych łatwiej wymagać niż od ..........

Razpol, na pewno żelaznej konsekwencji w niezabieraniu jedzenia do Cro :lol: a nie waż mi się cokolwiek zabrać, bo ci .... :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.06.2013 21:07

darek1 napisał(a):Ogłaszam koniec ankiety. Wynik 20 : 4.
Oświadczam, że z przeprowadzonej ankiety wynika, że 80% użytkowników forum zabiera do Chorwacji jedzenie z Polski i przyrządza je w apartamentach.

Tylko 20% użytkowników nie zabiera nic z kraju i zaopatruje się w żywność w sklepach chorwackich i w większości korzysta z posiłków w konobach.

Brawo rodacy - wspieracie polską gospodarkę.

Bzdura.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.