darek1 napisał(a):stalowy.mis napisał(a):pierwszy raz do chorwacji i zamierzamy "cos" zabrac
19:4
19 : 4 - 19 osób zabiera jedzenie z Polski do Chorwacji, 4 osoby nie zabiera nic
i tak w to nie wierzę że nic nie zabierają
darek1 napisał(a):stalowy.mis napisał(a):pierwszy raz do chorwacji i zamierzamy "cos" zabrac
19 : 4 - 19 osób zabiera jedzenie z Polski do Chorwacji, 4 osoby nie zabiera nic
.png)
JackDaniels;) napisał(a):darek1 napisał(a):stalowy.mis napisał(a):pierwszy raz do chorwacji i zamierzamy "cos" zabrac
i tak w to nie wierzę że nic nie zabierają
.png)
.png)
cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
fakt - jest to droższe, ale bez przesady! ile można przepłacić kupując karkówkę w Konzumie zamiast targać ją z PL, 5zł, może 7? A masło? sprawdzałem na stronach ichniejszych marketów: cena podobna do naszej..
cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
fakt - jest to droższe, ale bez przesady! ile można przepłacić kupując karkówkę w Konzumie zamiast targać ją z PL, 5zł, może 7? A masło? sprawdzałem na stronach ichniejszych marketów: cena podobna do naszej..
.png)
JackDaniels;) napisał(a):cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
widok mojego gospodarza z wywalonym językiem po kolana i z obślinionymi portkami na widok i zapach moich swojskich wędlinek BEZCENNY![]()
![]()
cooleczka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
widok mojego gospodarza z wywalonym językiem po kolana i z obślinionymi portkami na widok i zapach moich swojskich wędlinek BEZCENNY![]()
![]()
przypomniałeś mi... zawsze biorę butelkę Jacka, na off po trasie

.png)
ynka napisał(a):cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
Tez myślałam o tym maśle, ale już się nie odzywałamprzecież ich maslac jest przepyszny, no i przyprawy... ja kupuję przyprawy do domu, do Polski
.png)
JackDaniels;) napisał(a):cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
widok mojego gospodarza z wywalonym językiem po kolana i z obślinionymi portkami na zapach i widok moich swojskich wędlinek BEZCENNY![]()
![]()
.png)
cooleczka napisał(a):ynka napisał(a):cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
Tez myślałam o tym maśle, ale już się nie odzywałamprzecież ich maslac jest przepyszny, no i przyprawy... ja kupuję przyprawy do domu, do Polski
i Ajvar:)
moje leczo i "ich" ajvar to jest to!
ynka napisał(a):JackDaniels;) napisał(a):cooleczka napisał(a):ja biorę na każdy wakacyjny wyjazd trochę paszy, ale sam ją robię: trochę lecza, fasolki, czasem bigos... fajnie potem odgrzać po plaży i mieć jedzenie w 15 minut. nie mogę natomiast pojąć jak można brać do Cro masło (?), mrożone mięsa czy kiełbasy!!
widok mojego gospodarza z wywalonym językiem po kolana i z obślinionymi portkami na zapach i widok moich swojskich wędlinek BEZCENNY![]()
![]()
Dla gospodarza się nie liczy! Ja też zabieram dla gospodarza i gospodyni i dzieci
a moja uwielbia trunki z "Krakowskiego Kredensu" likiery,wiśniówki,śliwki w czekoladzie,czekolade z solą itd...ynka napisał(a):alez ja nie zabieram kielbasy dla gospodyni, tylko "Ptasie mleczko"
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.