stypkaa napisał(a):Ja wyjeżdżam do Chorwacji już w piątek rano.
Szczęśliwej podróży - a mięsko w słoikach już jest

.png)
stypkaa napisał(a):Ja wyjeżdżam do Chorwacji już w piątek rano.

.png)
FUX napisał(a):Zawsze można zmienić restauracje...

.png)
Janusz Bajcer napisał(a):stypkaa napisał(a):Ja wyjeżdżam do Chorwacji już w piątek rano.
Szczęśliwej podróży - a mięsko w słoikach już jest :wink: - bo mało czasu zostało na wekowanie :P :papa:
.png)
Piotrek B napisał(a):Każdy jedzie jak mu pasuje, śpi gdzie chce, je co mu pasuje i nikomu innemu nic do tego !!!
Nie ma nic złego zarówno zabieraniu żarcia jak i nie zabieraniu.
Piotrek B napisał(a):Do "krytyków" tematu - pamietajcie jeszcze o tym, że na wakacje jeżdzą ludzie o różnym budżecie. Niektórzy musza się liczyć z kosztami. A to, że nie stać ich na knajpy itp. w niczym tym ludziom nie ujmuje.
Znam masę osób, którzy na taki wyjazd muszą z trudem oszczędzać (i to kosztem wielu wyrzeczeń) przez cały rok. Dla takich osób taganie żarcia z kraju to istotny element w budżecie wyjazdu.
kulka53 napisał(a):..... Ale nie raz się już czytało, że jak ktoś nie ma kasy to niech siedzi na swojej wsi i nie robi wsi z CRO bo wiezie ze sobą ryż czy konserwę.....
.png)
Piotrek B napisał(a):Też czytałem takie "rewelacyjne" stwierdzenia naszych "elyt turystycznych"
Ja tam jak wsiok bez pieniędzy nie jeżdżę jak ty. Jak się nie ma kasy to się z wiochy nie wyjeżdża .
Facet ja nie prostak tylko mnie wnerwiają goście co wyzywają ludzi co siedzą na basenach termalnych od plastikowych ludzików i od sfołoczy ciekawe czy masz tyle kasy jak oni i cię stać na wykupienie choć 3 godzin na basenie jak ci tak nie pasuje to
radzę ci koleżko podjechać pod AQUA CITY POPRAD i papatrzeć na parking jakie gabloty stoją , Audi Q7 , BMW E-90 . Takżę koleś przemyśl czasami hasło w stylu "Sfołocz" bo sfołocz nie jeździ takimi gablotami.
.png)
.png)
Krystof napisał(a):aż mi głupio, bo przedwczoraj jadłem kaszankę ... kim ja więc jestem? kim?
.png)
Piotrek_B napisał(a):...
Lesiu - a z tym łukiem to "wiocha" a nie sport.
Sport to by był jakbyś ten łuk kupił w HR a nie targał go ze sobą z RP![]()
![]()
![]()
Pozdrav
Leszek Skupin napisał(a):....No ale skoro go już mam...to może warto targać go ze sobą ...
![]()
.png)
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.